Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.6 ADP] Jakie polecacie żarowki H1 do halogenów w lampach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Lampy mam przed liftowe i w nich posiadam halogeny. Chciałbym aby świeciły one na biało. Jakie żarówki polecacie?

Opublikowano

W halogenach chyba są H11 a nie H1 jak w temacie :mysli: Polecam Philipsa :good:

Opublikowano

H11 :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie właśnie że są H1. Szukałem juz na allegro ale nie znalazłem philips z białym światłem

Opublikowano

Nie nie właśnie że są H1. Szukałem juz na allegro ale nie znalazłem philips z białym światłem

Spokojnie kupisz Philips Bluevision pod H1:

http://www.moto.allegro.pl/search.php?string=h1+bluevision&from_showcat=1&category=4140&country=1

Opublikowano

nie wiem jak H1... ale jak kupiłem postojówki H6W to niewiele mają one z białym do czynienia... żółte jak nic (mowa oczywiście o tych philipsach)

Opublikowano

Bo one nie mają białej barwy. Mają barwę 4000K czyli jedynie zbliżoną do białej. I jak je założyłeś do xenonów to przy nich wyglądały na żółte ale z kolei przy zwykłych żarówkach wyglądają na białe.

Opublikowano
  • Autor

Tak wiec te philips Bluevision mimo iż są barwy niebieskiej dają światło białe dobrze rozumię? Sory że tak sie czepiam tego koloru ale dla mnie jest to ważne gdyż nie posiadam ksenonu a zwykle lampy i nie chce robić wiochy że niby mam ksenony. :wink4: .

Opublikowano

Tak wiec te philips Bluevision mimo iż są barwy niebieskiej dają światło białe dobrze rozumię? Sory że tak sie czepiam tego koloru ale dla mnie jest to ważne gdyż nie posiadam ksenonu a zwykle lampy i nie chce robić wiochy że niby mam ksenony. :wink4: .

To Bluevision będą odpowiednie :good: Sam miałem takie w starych lampach i świeciły na biało a nie na niebiesko jak nazwa wskazuje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Dibo za fachową radę. Kupię te philipsy Bluevision. Pozdrawiam :hi: :hi:.

Opublikowano

jak kupisz napisz jak te bluevision Ci sie sprawuja.czytalem w "motorze" ze bardzo mala maja zywotnosc.zrobili test i po 100 h pracy juz slabiej swiecily. test wygraly zarowki bosha.

Opublikowano
  • Autor

Może jutro kupię jak mi się uda. Z użytkowania będę zdawał relację :wink4: