Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

19" RS6 różnice między podróbą a oryginałem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

255/35 nie wejdzie u nas raczej... :)

245/35 czy już na 30 ? :mysli:

Mojem skromnem zdaniem tylko i wylacznie 245/35. Resztki komfortu zostana :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak jak pisze Michał 255 już nie wejdą w dodatku opony mają "5-6 mm" czyli raczej nie całe 5 więc cena w ogóle nie jest atrakcyjna...

Dałem d*py a w zasadzie nie d*py tylko nie miałem wtedy kasy na takie pierdoły jak felgi - bo były na Allegro takie felgi ori za 1700 zł... :kwasny:

Opublikowano

245/40/19 mam 4 szt

Opublikowano
  • Autor

za wysokie raczej będą obcierały... to są opony do A6... :kwasny:

Opublikowano

za wysokie raczej będą obcierały... to są opony do A6... :kwasny:

nie Dunlopy :naughty:

Opublikowano

Przy 9" tylko opona 245/35 ma sens. Przy 8,5" 235 lub 245.

Na 9" może jeszcze 235 naciągnąć i będzie nawet :good:

Opublikowano

Pewnie, ze mozna - tylko po co? Zeby ranty katowac i tracic plomby w zebach?

Opublikowano

Pewnie, ze mozna - tylko po co? Zeby ranty katowac i tracic plomby w zebach?

Ktoś nie chcąc zbyt szerokich opon może się zdecydować na taki rozmiar.

Opublikowano

Alvaro dzownilem do tego goscia w sprawie tych felg bo tak sie sklada, ze mieszkam akurat w Gorzowie.

Cos zaczal krecic, ze felgi sa w Pile i nie moge ich ogladnac na miejscu.

Oczywiscie nic nie mowil, ze ma je zarezerwowane dla kogokolwiek.

Ps. Mialem oponki 235/35 na 9 calach i bylo cud miod :wink4:

Opublikowano

Nowak_zg Ty masz takie ? (ET35 i 9 cali) ?? Jeśli tak to jakie masz na nich opony ? 235 nie będzie miało rozciągniętych boków ?

zieluch

Z tego co mówił Cuber kiedyś na spocie wszystkie felgi do audi są robione przez jakąś firmę (nawet w Polsce je produkuja podobno) i na każdych felgach jest nazwa tej firmy.

Tak jak pisze krotki ten model jest robiony przez Ronala - wiem bo oryginalnie w B7 miałem identyczne 18 :wink4:

tak ja mam 9cali i et35 i opone 235/35R19

chociaz wolalbym 225/35R19 tka jak mialem wczesniej

bo lubie naciagnieta opone :) chociaz w sumie tutaj i tak nie jest mocno naciagnieta

Opublikowano
  • Autor

mi też się wydaje że gość kręci konkretnie... felgi już znalazłem gdzie indziej teraz szukam opon 235 lub 245 jak ktoś coś wie to dajcie znać - muszą być 4 takie same, używki ale stan igiełka... :wink4:

Opublikowano

Ile dales jesli nie tajemnica?

Ori?

Opublikowano
  • Autor

Żadna tajemnica - 2000 z dostawą, ORI, tyle że jeszcze ich nie mam, gość mówi że stan idealny na fotkach też wyglądają OK... Się okaże jak przyjdą, teraz jeszcze tylko oponki... :decayed:

Opublikowano

Żadna tajemnica - 2000 z dostawą, ORI, tyle że jeszcze ich nie mam, gość mówi że stan idealny na fotkach też wyglądają OK... Się okaże jak przyjdą, teraz jeszcze tylko oponki... :decayed:

Good price :wink4:

Jak sprzedam ABT 19 tez szukam RS6 do pseudo RS6 :rolleyes:

Opublikowano
Z tego co mówił Cuber kiedyś na spocie wszystkie felgi do audi są robione przez jakąś firmę (nawet w Polsce je produkuja podobno) i na każdych felgach jest nazwa tej firmy. niestety nie jestem wstanie podać nazwy, alvaro zapytaj zielonego gwizdanie

Ta firma to Otto Fuchs KG, a wiem to bo w niej pracuje :tongue4: co do nazwy firmy na odwrocie felgi od rs6 lub s5 to musi byc taka maly znaczek lisa bo Fuchs to po niemiecku lis. widac ten znaczek tu lewym gornym rogu

http://www.otto-fuchs.com/

a ori felgi od tych modeli nie sa odlewane tylko prasowane wiec ich wytrzymalocs mechaniczna tj jak wiedziesz na kraweznik (zalezy z jaka predkoscia bo fizyka to fizyka) jest odpowiednio wyzsza

Opublikowano

i co dotarły igły?

oponki szukaj na www.oponytanio.pl czesto zmianiaja ceny na nizsze trzeba obseowowac :>

Opublikowano
  • Autor

Zaleciałem po felgi jak wracałem ze Zlotu w Bukowinie i okazały się nie być takimi igiełkami i ich nie wziąłem, dobrze że pojechałem je obejrzeć bo bym się wq... gdyby przyszły do domu... szukam dalej :wink4: