szafir1985 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Witam opisze sytuację samochód posiadam od jakis dwóch lat i dzis pierwszy raz od zakupu podczas przekrecania stacyjki zamkneły mi się drzwi (antynapad czy antyporwanie to sie nazywa nie kojarze) moje pytanie: co się stalo ze dwa lata to nie było właczone a tu nagle bez żadnych zmian się włacza, czyżby jakiś moduł świrował?? czy ktoś miał podobny przypadek??
jarek1807 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Może zmieniłeś ustawienia w autoalarmie a po wyłączeniu zapłonu otwierają sie
pablo_9 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak włączysz zapłon to przytrzymaj dłużej przycisk otwierania drzwi na pilocie i wyłącz zapłon i sprawdź czy będzie OK. Przez przypadek musiałeś nacisnąć przycisk zamykania jak włączałeś zapłon.
andrzej_1970 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Na pewno bawiłeś się pilotem przy włączonym zapłonie i coś przestawiłeś że po przekręceniu kluczyka zamyka automatycznie drzwi, mam również tę funkcię w alarmie.
Hercus Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a mnie sie zamyka jak aku pada wkładam kluczyk przekręcam a tu low low low i sie zamyka
szafir1985 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 tak miałeś rację przez przypadek jakimś cudem nieświadomie nacisnąłem kolanem przycisk w pilocie
Recommended Posts