Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z pompką paliwa po postoju 1.8T a4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś będzie miał pomysł co mogło się stać bo nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania ;d Problem pojawił się po tym jak będąc podłączony vagiem w grupie silnik zrobiłem testy wew. kiedy to któryś test uruchomił pompkę paliwa na chwilę. Po tym zabiegu pojawił się problem z odpaleniem samochodu po postoju, a mianowicie gdy nie był silnik odpalany pompka zawsze dopompowywała ciśnienie po zapłonie przez chwilę i palił od kopa, teraz pompka nie działa w ogóle podczas pierwszego kręcenia i nie chce zapalić, ale przy drugiej próbie już się udaje, trochę nierówno pochodzi ale jak złapie paliwo jest ok. I teraz zaczyna się część, która jest najdziwniejsza a mianowicie po zgaszeniu auta i przekręceniu na zapłon pompka chodzi normalnie... pompuje mocno i słychać że pracuje. Wtedy jest już pewność że odpali, ale jak chwilę postoi to znów ten sam problem, pompka  w ogóle się nie uruchamia. Przed tymi testami wszystko było ok, po dopompowaniu paliwa odpalał na strzał. Proszę o pomoc ;c

Edytowane przez WunZUU

Opublikowano

Podpinaasz Vcds, nastawy podstawowe 000 test---->zapisz, skasuj błędy, adaptacja przepustnicy przy okazji i powinno być okej 

Opublikowano
  • Autor

Nastawy w grupie silnik? Ja z vag-com dopiero zaczynam, więc jak mógłbyś mi dokładniej rozpisać to będę wdzięczny ? o i taka sprawa dziś robiłem dmuchawę powietrza, bo mi coś grzechotało i po włączeniu zapłonu po nocy pompa się włączyła...

Edytowane przez WunZUU

Opublikowano

Select

01 - Engine

Basic Setings - 04

Group 000 

Test

Save

Edytowane przez Kejsi

Opublikowano
  • Autor

No dobra, jeszcze trochę poczekam zanim to zrobię, może się samo ogarnie. Wczoraj dwa razy po postoju zadziałało normalnie, a za trzecim razem już nie ?  Boje się powoli zaglądać do tego programu czy nic się znowu nie poprzestawia :D