MarcinGdańsk Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Cześć, Nigdzie nie mogę namierzyć w Etce numeru części środkowej kratki wlotowej zderzaka przedniego. Jest trochę połamana i chętnie ją wymienię. Dodatkowo brakuje mi haczyków mocujących kratkę Pomożecie w poszukiwaniach tego cudeńka? Może ktoś ma na sprzedaż niepotrzebną... Myślałem już nawet aby na allegro kupić arkusz z ABS i samemu wyciąć a ramkę przełożyć UNIWERSALNA SIATKA ABS PLASTER MIODU 92X25CM GRILL 7887804843 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 49,90 zł - UNIWERSALNA SIATKA ABS PLASTER MIODU 92X25CM GRILL (7887804843). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Edytowane 2 Października 2019 przez MarcinGdańsk
david. Opublikowano 2 Października 2019 Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Ten zderzak to nie s line. To Ms design. Edytowane 2 Października 2019 przez david.
MarcinGdańsk Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 Jak nie sline to jaka to wersja? myślałem że wszystkie niestandardowe to sline
MarcinGdańsk Opublikowano 2 Października 2019 Autor Opublikowano 2 Października 2019 Ah nie doczytałem, Ms design
pok3r Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Nie mogę znaleźć a czasem widzę na zdjęciach. Gdzie można dostać środkową kratkę zderzaka z dużym napisem quattro?
MarcinGdańsk Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Opublikowano 28 Lipca 2021 Czy ktoś wie gdzie mogę kupić taką kratkę środkowa do zderzaka MS Design Audi A4 B6 jak na zdjęciach u góry albo jaki jest jej numer? Bo w ETCE nie mogę jej namierzyć.
Rekomendowane odpowiedzi