Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

K04-064 w 1.8T BEX (mocowanie turbiny)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie ukrywam długo się mecze z tym tematem, szukam wszędzie gdzie się da, dzwonię po ludziach z facebooka jak tylko ktoś poda namiar na kogoś i nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie: do montażu k04 mam praktycznie wszystkie potrzebne rzeczy oprócz łapy silnika. Kolejny raz słyszę że będę potrzebował łapy silnika z b7 2.0tfsi żeby k04 podeszła. W b7 tych silników jest 4. Chodzi o oznaczenia które sa różne. Czy mocowania silnika mają takie same? Mógłby ktoś podpowiedzieć której konkretnie części potrzebuje? Każdy mówi łapa silnika z b7 2.0tfsi i nic więcej nie wiedzą. Auto stoi długo. Czeka na przeszczep. Liczę na Waszą pomoc. Pozdro

Edytowane przez VapeB6
Błąd w tytule

Opublikowano

Pytaj kolegi @Kejsi

Opublikowano
W dniu 8.10.2019 o 17:55, VapeB6 napisał:

Witam. Nie ukrywam długo się mecze z tym tematem, szukam wszędzie gdzie się da, dzwonię po ludziach z facebooka jak tylko ktoś poda namiar na kogoś i nigdzie nie mogę uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie: do montażu k04 mam praktycznie wszystkie potrzebne rzeczy oprócz łapy silnika. Kolejny raz słyszę że będę potrzebował łapy silnika z b7 2.0tfsi żeby k04 podeszła. W b7 tych silników jest 4. Chodzi o oznaczenia które sa różne. Czy mocowania silnika mają takie same? Mógłby ktoś podpowiedzieć której konkretnie części potrzebuje? Każdy mówi łapa silnika z b7 2.0tfsi i nic więcej nie wiedzą. Auto stoi długo. Czeka na przeszczep. Liczę na Waszą pomoc. Pozdro

TFSI sa dwa rodzaje, nie cztery.

oba mają te same prawe łapy.