Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest panowie posucha jakaś :cool1:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wywialo wszystkich na Dni E-g :tongue4:

Opublikowano

Wywialo wszystkich na Dni E-g :tongue4:

proszę kto się pokazał

:decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Sima

A ty tu ,czy tam :decayed:

Opublikowano

no tam słychować kobiety :naughty:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 15:54_________________________________________________a Patryk jak tam sytuacja u Ciebie ze sprzęgłem, robiłeś już ?

dziadekblack co tak podglądasz ? :decayed:

Opublikowano

powoli do przodu :decayed:

Dziadek co podglądasz ?

:naughty:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 15:58_________________________________________________co z koszem

i jak tam twoje panienki :cool1:

Opublikowano

w kosza nie lubię grać

Opublikowano

w kosza nie lubię grać

:tongue4: :tongue4:
Opublikowano

Sima

siemka ja tam :decayed: ale jakos kolo 10tego przylatuje po autko bo kupilem tylko przerejstrowanie itp starszy zalatwia :naughty:

Opublikowano

Sima

siemka ja tam :decayed: ale jakos kolo 10tego przylatuje po autko bo kupilem tylko przerejstrowanie itp starszy zalatwia :naughty:

daj cynka jak coś to może się karnę tym avantem :naughty:
Opublikowano

Sima

daj cynka jak coś to może się karnę tym avantem :naughty:

hehe spoko ale nie wiem czy tylko nie wpadne w piatek noca i w sobote rano wyjazd, bo mam zapierdziel w robocie :przebiegly:

Opublikowano

A podglądam sobie bo wkur... jestem że wymieniłem cały "dół" i dalej skrzypi. Jak pojechałem na bema opier....ć tego diagnostę że dalej skrzypi po tym co on powiedział że do wymiany to on na to żebym do górnych oleju strzykawką wpuścił i że one luzu na bank nie maja dlatego nic nie mówił wallbash Pamiętajcie jak chcecie jechać na bema na diagnostykę to tylko jak jest taki starszy łysy typek a jak młody to biczyk

Ja już teraz nic nie wiem i się zastanawiam czy to nie amorki na gumach na górze...

mi zaprzyjaźniony diagnosta gadał ,że w wstępnej fazie pukania wahaczy ciężko to wykryć :wink4:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 19:11_________________________________________________

A co jest z planem spotów? ktoś się obija :bicz:

to Adasia robota :naughty:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 19:12_________________________________________________

A i byłbym zapomniał, byłem w sobotę z teściem po samochód dla niego w Pruszkowie i powiem wam że bez hamulca w postaci żony jakoś miałem inne odczucia (lepsze) że mam te ponad 166KM - fajnie się jechało :gwizdanie: Jak jadę z Żanetą to jakoś tego nie czuję...

:polew: a jak ze spalaniem :decayed:
Opublikowano

na bank 5l na 100 km :decayed:

Opublikowano

:polew: a jak ze spalaniem :decayed

Powiem tak: nie sprawdzałem ale jak jeżdżę Pasłęk <=> Elbląg i troszkę po mieście to w/g FIS pokazuje średnie 6,3l/100km. Po tym wyjeździe to spalanie spadło do 6.2l/100km więc musiało być niższe bo te wcześniejsze 6.3 to mi pokazywało już od kilku tys km a teraz się zmieniło po przejechaniu 600km

Opublikowano

To co spot jest w ten czwartek :naughty:

Opublikowano

To co spot jest w ten czwartek :naughty:

No powinien być

Opublikowano

:polew: a jak ze spalaniem :decayed

Powiem tak: nie sprawdzałem ale jak jeżdżę Pasłęk <=> Elbląg i troszkę po mieście to w/g FIS pokazuje średnie 6,3l/100km. Po tym wyjeździe to spalanie spadło do 6.2l/100km więc musiało być niższe bo te wcześniejsze 6.3 to mi pokazywało już od kilku tys km a teraz się zmieniło po przejechaniu 600km

to Grzegorza nie pobiles bo jego cos tam kolo 4 :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

to Grzegorza nie pobiles bo jego cos tam kolo 4 :polew: :polew: :decayed:

No wiesz parę razy się zdarzyło pojechać szybciej niż 80km/h :gwizdanie:

Opublikowano

Buszek to ja ostatnio zrobiłem trasę do 3miasta w celach służbowych czyli Eg. -Sopot-Lotnisko-Eg troszke jazdy było przez centrum Gd. z wł. klimą i według fisa średnia 5,5

DZIADEK w naszej wiosce nie ma mechaników są tylko osoby które zmieniają części i nie koniecznie na nowe !