Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grazny to jest właśnie pierwsze moje auto które sprawdzałem i na kompie i na

stacji diagnostycznej. już nie mam na nią siły i pieniędzy!

ja to w sumie się nabijam... bo jak jechałem po auto to nawet nie wiedziałem że AVF kupiłem... taki hardcor... a że mam bluetooth'a to też z pół roku zeszło... loteria... trzeba mieć szczęście i tyle... z moją obecną wiedzą (niezbyt dużą) na te tematy to pewnie bym sobie rower kupił bo co innego bym się bał...

no to elegancko :) dzięki wielkie.[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 17:51_________________________________________________gdzie najlepiej robić przyciemke w eg??

Witam Pana... :hi:

Zawsze polecano zakład w Sztumie... a jaki to spytaj się w salonie Seata bo tylko tam ściemniali auta do salonu... nie jestem w temacie ale parę prac widziałem i było ładnie...

Od jakiegoś czasu szybami zajmuję się również syn tego dziadka co obszywa kierownice za szpitalem... gadałem z nim... widziałem... ściemę robi ładnie i przede wszystkim dobrymi foliami...

Pany, zlocik się zbliża :decayed: jakoś razem grupą (ci co jadą) może byśmy ruszyli? Macie jakieś plany?

inaczej sobie nie wyobrażam... pamiętaj tylko żebyś nie przesadził tą rakietą :wink4: bo ja nie zamierzam spalić baku w dwie strony :polew:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szypki12 racja koles na metalowcow robi ja 106tke mu dawalem by sciemnil i zrobil spoko tylko skasowal wtedy cos kolo 300zl za 3szyby wiec nie wiem ile za twoj wezmie :mysli: ja w zime do niego podjade bo tu chca za avanta 200f :wallbash: albo za 300 moge miec pod lodzia u kumpla zrobione :kox: wiec zobacze jaka cene da

Opublikowano

Ja przymierzam się sam okleić w swoim szybki, jak to wyjdzie to się okaże :gwizdanie:

Opublikowano

no i po tygodniu stania auta u mechanika padło tym razem na pompę paliwa.

z tym że zastanawiam się co ma wspólnego pompa ze stukami w silniku i czy ma ona coś do spalania oleju ( ona jest smarowana olejem silnikowym???)

Opublikowano

Zapomnialem sprawdzic :decayed: a nie chce mi sie juz schodzic na dol :wallbash: ale co jak co 1.8T fajny silniczek, szkoda ze nie masz Q bo zaufaj jazda :kox: dogadaj sie moze program z walkiem zrobicie on tez ma 1.8T tylko avant, ja chce kolejne 1.9tdi bo spalanie w tym to przy jezdzie normalnej (czyt. nie zamulacz) to spalanie 10l miasto to i tak cud, no i diesel taki 150koni i wyzej lepiej sie zbiera od 1.8T :mysli:

Witam Elbląg :hi:

no 10 to łyka łyka :naughty: ale 150 konnych nie było w A4 :( te 150 konne to chyba ARL co ??

Opublikowano

Zapomnialem sprawdzic :decayed: a nie chce mi sie juz schodzic na dol :wallbash: ale co jak co 1.8T fajny silniczek, szkoda ze nie masz Q bo zaufaj jazda :kox: dogadaj sie moze program z walkiem zrobicie on tez ma 1.8T tylko avant, ja chce kolejne 1.9tdi bo spalanie w tym to przy jezdzie normalnej (czyt. nie zamulacz) to spalanie 10l miasto to i tak cud, no i diesel taki 150koni i wyzej lepiej sie zbiera od 1.8T :mysli:

Witam Elbląg :hi:

no 10 to łyka łyka :naughty: ale 150 konnych nie było w A4 :( te 150 konne to chyba ARL co ??

:hi:
Opublikowano

Zaleczeq chodzi mi taki 1.9tdi z programem :tongue4:

Adam dobra sprawa chyba sie skusze na ten wyswietlacz

Opublikowano

U mnie fis też zaczyna niedomagać ;(

Opublikowano

Zaleczeq chodzi mi taki 1.9tdi z programem :tongue4:

Adam dobra sprawa chyba sie skusze na ten wyswietlacz

aa no chyba ze myslałem ze chodzi o serie :decayed: ale takie 1.8T po programie tez bedzie lepiej szło :rolleyes:

A co Wam sie dzieje z FISem ??

Opublikowano

tez bedzie lepiej szło :rolleyes

ze zbiornika :naughty:

Opublikowano

Od spryskiwaczy chyba bo bedzie taka predkośc ze cała szybaw muchach bedzie :polew: :polew: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Od spryskiwaczy chyba bo bedzie taka predkośc ze cała szybaw muchach bedzie :polew: :polew: :decayed: :decayed:

przy takich prędkościach muchy nie siadają :wink4:
Opublikowano

ale 150 konnych nie było w A4 :( te 150 konne to chyba ARL co ??

czasem się zdażają :decayed: ,ja miałem przed wirusem 150,8KM AVF-a :naughty:

Dobra Bartek nie chwal sie ze miałes ARL zamiast AVF :decayed::naughty:

Opublikowano

ale 150 konnych nie było w A4 :( te 150 konne to chyba ARL co ??

czasem się zdażają :decayed: ,ja miałem przed wirusem 150,8KM AVF-a :naughty:

Dobra Bartek nie chwal sie ze miałes ARL zamiast AVF :decayed::naughty:

a tobie ze 140 zostało :decayed:

Opublikowano

Jak mi 140 to tobie 90 :naughty: :>

Opublikowano

Jak mi 140 to tobie 90 :naughty: :>

moją koparkę objeżdżam a ma 101 kucyków :kox:

Opublikowano

Jaka masz koparke?? jakas JCB ?? :tongue4:

Opublikowano

4cx moja firma ma i robię na niej, teraz mam przerwę i robię na knkimops 90 :evil:

Opublikowano

moj kumpel ma 3cx ale nei wiem czym sie rozni od 4cx nie znam sie na tym :gwizdanie:

Dobra luzuje kołka spinam wrotki :decayed: i jade na melanż :naughty: 3m sie :tongue4: