Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to weź Adaś... mogę sam odebrać jak zamówisz w skodzie... ale chwilowo choruję

PS: te listwy to całkiem znośne w tym ASO... myślałem że powyżej 200zł będzie

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Osobiście dziś się nie wybiorę ale zadzwonię za jakąś chwilę. Twoja guma akurat tylko w ASO Audi/VW Skoda tego nie ma.[br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 10:28_________________________________________________Dzwoniłem, moja spinka jest na miejscu, Twoja gumka będzie na piątek. Będę odbierał w piątek i dam znać.

Opublikowano

dzięki Adaś bo ciągle o tym zapominam... postaram się podjechać jak grypkę przeżyję

Opublikowano

to jak spocik będzie to Graznemu nic nie mówić jeszcze nas pozaraza :polew: Joke :tongue4: miłego kurowania :>

Opublikowano

właśnie zdjąłem listwę z drzwi i zgadza się z

8D0 853 959 B 01C - nakładka (pokrycie) - LEWA
wiec bedzie wycieczka po listwę ale dopiero po sesji :sick3:
Opublikowano

Grzesiek słyszałem że nie masz alarmu :gwizdanie: . Chcesz parę złociszy z AC :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Grzesiek słyszałem że nie masz alarmu :gwizdanie: . Chcesz parę złociszy z AC :polew: :polew: :polew:

no a po co mi alarm... jest AC i więcej nie trzeba :>

Opublikowano

Ajak zdrówko lepiej . Za mało palisz może :polew:

Opublikowano

no z paleniem problem bo wychodzić nie mogę a w domu raczej nie palę...została łazienka... ale zdrówko ciut lepiej...

Opublikowano

no z paleniem problem bo wychodzić nie mogę a w domu raczej nie palę...została łazienka... ale zdrówko ciut lepiej...

:good: :good: to sie na spocie pojawisz żeby srednia autek poniżej pięciu niespadła :naughty:

Opublikowano

:good: :good: to sie na spocie pojawisz żeby srednia autek poniżej pięciu niespadła :naughty:

coś przegapiłem? kiedy spot?

Opublikowano

Jak przyjdą ramki to coś będziemy planować

Opublikowano

spoko G. będziesz wiedział pierwszy :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 18:00_________________________________________________Panowie doszły do mnie hamulce jak ktoś chce popatrzeć przy wymianie zapraszam w sobotę do mnie do garażu bilety 5 pln :polew:

Opublikowano

spoko G. będziesz wiedział pierwszy :decayed:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 18:00_________________________________________________Panowie doszły do mnie hamulce jak ktoś chce popatrzeć przy wymianie zapraszam w sobotę do mnie do garażu bilety 5 pln :polew:

normalnie bym przyjechał ale wyjazd mam...

Opublikowano

normalnie bym przyjechał ale wyjazd mam...

A ty zmieniłeś tarcze te co kupiłeś ?

Opublikowano

zobaczysz na spocie...

Opublikowano

wymianę tarcz z przodu i tyłu mam za sobą ... także chcesz porady dzwoń ... koszt 5 zł :kox::polew: . Mam nadzieję że zaopatrzyłeś się w smar miedziany. Jak ci trakcja i ABS zapalą się po wymianie to daj znać. Będziesz zmieniał płyn hamulcowy? Kiedyś w ASO VW płaciłem za to 80-90zł

Ja w sobotę muszę poprawić w końcu osadzenie węża na dole chłodnicy bo przez rok zgubił mi ponad litr płynu. No i przyjrzeć się zawieszeniu bo lewy dół zaczyna się odzywać powoli.

Opublikowano

Cóż trzeba szukać B7 z 2006r. od pewnego numeru nadwozia - przeszło pewne poprawki

Opublikowano

wymianę tarcz z przodu i tyłu mam za sobą ... także chcesz porady dzwoń ... koszt 5 zł :kox::polew: . Mam nadzieję że zaopatrzyłeś się w smar miedziany. Jak ci trakcja i ABS zapalą się po wymianie to daj znać. Będziesz zmieniał płyn hamulcowy? Kiedyś w ASO VW płaciłem za to 80-90zł

Ja w sobotę muszę poprawić w końcu osadzenie węża na dole chłodnicy bo przez rok zgubił mi ponad litr płynu. No i przyjrzeć się zawieszeniu bo lewy dół zaczyna się odzywać powoli.

jak coś się zapali to się odezwę . I tak muszę od ciebie wziąć manetkę . :naughty: