Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja patrzałem za A4B6 1.9TDI Avant za 7700E w wakacje 2008 wyszła by ze 26000zł a teraz ... lekko 36000zł ale to nie problem bo na poważnie jeszcze nie myślę o zmianie ... wkurza mnie że powoli inne rzeczy z importu drożeją i to nie mało

Z innej beczki ... wczoraj mandaciku za parkowanie udało się uniknąć, dwie osoby przede mną skasowali po 100zł więc można było ze straźnikami trochę pobajerować i skończyło się na pouczeniu :hi:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 432,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taktuś to spoko gość więc fajnie będzie go u nas gościć ;):evil:[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 21:35_________________________________________________Patryk jak twoje kierunki? Jak jedziesz ręcznie manetką machasz imitując przerywacz? :kox:

Opublikowano

Taktuś to spoko gość więc fajnie będzie go u nas gościć ;):evil:

wystarczy poczytać żeby zauważyć że ma łeb na karku...

Opublikowano

Taktuś to spoko gość więc fajnie będzie go u nas gościć ;):evil:[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 21:35_________________________________________________Patryk jak twoje kierunki? Jak jedziesz ręcznie manetką machasz imitując przerywacz? :kox:

jeżdżę z pasażerem i wystawiamy ręce jak skręcam :kox:

Opublikowano

patrykbor ja mam ferie jak potrzebujesz kogoś do machania to służę pomocą, siądę na tylnej kanapie i porobie za kierunki :polew: 5 ziko za godzinę, chyba że trzeba więcej machać to 50gr za każde machniecie :decayed:

Opublikowano

patrykbor ja mam ferie jak potrzebujesz kogoś do machania to służę pomocą, siądę na tylnej kanapie i porobie za kierunki :polew: 5 ziko za godzinę, chyba że trzeba więcej machać to 50gr za każde machniecie :decayed:

się pomyśli :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 10:22_________________________________________________ponoć ramki wysłane wiec niedługo będzie trzeba spota skręcić :przebiegly:

Opublikowano

no to panowie... wstepnie Niedziela godz. 17ta... chyba ze nie dojdą...

Opublikowano

no to panowie... wstepnie Niedziela godz. 17ta... chyba ze nie dojdą...

a ci co nie maja dostac ramek tez moga przyjechac?? :> :> :> :evil:
Opublikowano

jak nie jak tak zapraszamy czym nas więcej tym lepiej :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

jak nie jak tak zapraszamy czym nas więcej tym lepiej :kox: :kox: :kox:

hehe no to bede :> :> :> :a4fan:
Opublikowano

tyle czasu na forum a dopiero się ujawniasz? :cool1:

Opublikowano

tyle czasu na forum a dopiero się ujawniasz? :cool1:

tak jakos po trochu sie wkrecalem :> ktoregos razu chcialem na spota pojechec ale jakos w tygodniu byl, a ja w tygodniu to tylko gosciem jestem :>
Opublikowano

to może tak wstępnie to 17 tak poźno :P Niedziela to tak można o 16 czy 16.15 dla Tych leni po obiadowych :tongue4: a to o ramkach cos wiadomo już? bo z tego co patrykbor napisal to dzis chyba wysylanie mialo ruszyc to myslicie ze nasza poczta piękna da rade tak szybko?

Opublikowano

Patrze i nie wierze rameczki wysłane ?!?!? kolega zaczął od tych z największymi wpłatami chyba ;)

Jak będę miał w łapkach zaraz dam znać.

Gość chyba wczoraj wieczorkiem dopieru pakował a wysyłać będzie dziś więc po niedzieli bankowo będą. To może zaklepmy termin 15 luty na spocik?[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 08:11_________________________________________________Panowie - miłe zaskoczenie - SĄ RAMKI

to co robimy?

Opublikowano

Dla mnie ta czy następna niedziela to bez różnicy :wink4: tylko wolał bym wcześniejszą godzinkę :> :>

Opublikowano

Patrze i nie wierze rameczki wysłane ?!?!? kolega zaczął od tych z największymi wpłatami chyba ;)

Jak będę miał w łapkach zaraz dam znać.

Gość chyba wczoraj wieczorkiem dopieru pakował a wysyłać będzie dziś więc po niedzieli bankowo będą. To może zaklepmy termin 15 luty na spocik?[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 08:11_________________________________________________Panowie - miłe zaskoczenie - SĄ RAMKI

to co robimy?

jak to co spota trzeba skręcić :kox: :kox:

pw powysyłać i się spotykamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 17:36_________________________________________________http://www.elblag24.pl/elblag,region_malzenstwo_falszowalo_pieniadze,19519,0,0,0.html

Adaś uważaj jak ci ktoś zapłaci za ramki i będzie chciał resztę :polew: :polew:

Opublikowano

http://www.elblag24.pl/elblag,region_malzenstwo_falszowalo_pieniadze,19519,0,0,0.html

Adaś uważaj jak ci ktoś zapłaci za ramki i będzie chciał resztę :polew: :polew:

_____________________________________________________________________________________________

Ja tylko 50-tkami :naughty:płace na mieście :polew: :polew:

Opublikowano

to o ktorej ten spot? i ta niedziela, czy ktora? no mi tez tak pasi wczesniej kolo tej 16 bo potem musze do malborka..

Opublikowano

Malbork nie zając zamku tak szybko nie rozbiorą :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 19:52_________________________________________________a kiedy spot to nich fioletowy się wypowie :kox: