Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowy avatar :kox: jak cos to na pw maile po linka, Patrykbor i jak teraz sie podoba :decayed: mialy mrugac to mrugaja :naughty:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Masz mojego mila :decayed: tak więc :cool1:

A niemożna żeby szybciej mrugały :naughty:

Opublikowano

Ładnie mrugają.... ja z pytaniem

gdzie można wyciąć katalizator?? ile taka usługa kosztuje w Elblągu?

Opublikowano

wszystko mozna ale to wiesz trzeba troche sie tym pobawic narazie poslalem takiego jak cos sie wymysli jeszcze to tez wysle :evil:

lifter moj tata w lada 110 sam sobie kiedys odpial katalizator :polew: nie no a tak serio to ja nie wiem :decayed: może sir adadur i reszta burżuazji pomoze

Opublikowano

Powiem tak na nowodworskiej jest tłumikarz Wakieć ale ile to kosztuje to nie wiem czasami robi tak ze w rozliczenie bierze kat :cool1:

Opublikowano
Trzy rzeczy :

- wymienilbym termostat

- upłynnilbym regulacje cisnienia doladowania - rozruszanie sztangi, wywalka katalizatora, przepalowanie auta..

- wymienilbym filtr powietrza i wyczyscil przeplywomierz

trochę tjuningów trzeba zrobić w aucie.

siradadur :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

licze na reszte burżuazji

Opublikowano

Powiem tak na nowodworskiej jest tłumikarz Wakieć ale ile to kosztuje to nie wiem czasami robi tak ze w rozliczenie bierze kat :cool1:

No cóż... Wakieć to legenda... tylko niestety trochę za dużo bierze a poza tym to dawanie katalizatora w rozliczeniu to było złodziejstwo niesamowite. Koleś przy Tobie wyrzucał to do śmieci a później opychał jakiemuś zakładowi jubilerskiemu za 200zł... (w środku jest platyna)

Na allegro również interes kwitł... za swój katalizator od Skody Fabii wymieniłem cały kompletny wydech od silnika do końca + strumienica + robocizna :kox:

tylko teraz coś mi się wydaje że nie ma już takiego eldorado... nawet fachmani w rozliczeniu nie chcą...

reasumując u Wakiecia zapłacisz 2 razy tyle co u Pana po drodze na Warszawskiej... a strumienicę polecam bo u mnie się sprawiła i też i tym myślę w traktorku (bo przy ok. 200tyś - już trzeba...)

Opublikowano

Tak też można :decayed:

Opublikowano

nie myślałem o strumienicy. w temacie o wydechach pisali żeby wstawić zwykłą rurę o odpowiedniej średnicy

Opublikowano

Też może być będzie fajnie turbinkę słychać :naughty:

Opublikowano

TVP1... ostatni bieg Kowalczyk - POLECAM

Opublikowano

włąsnie oglądam ' :kox:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 14:25_________________________________________________Brawo Justyna :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 22 Marzec 2009, 14:42_________________________________________________a tu co taka cisza :przebiegly:

Opublikowano

lifter nie tykaj się wydechu narazie, wstrzymaj się trochę - a jak masz bliżej ciebie fachmana to nie trać czasu na szukanie po E-gu to 90% to pajace, za pierdołę i robotę na godzinę - 1,5 sobie chore stawki śpiewają. Jak chcesz coś więcej w tym temacie poszukaj moje wypowiedzi w odpowiednim dziele technicznym.

Grzesiu to co dogrywka z kierownicą? Kiedy?

Opublikowano

Grzesiu to co dogrywka z kierownicą? Kiedy?

czekam na Was... cały tydzień mam wolny po 17tej

Opublikowano

To może chociaż niech przestanie padać ... chyba że się wcześniej wk...sz na te niedziałające guziczki ;)

Opublikowano

To może chociaż niech przestanie padać ... chyba że się wcześniej wk...sz na te niedziałające guziczki ;)

nie spoko... nawet myślałem żeby samemu sobie zmienić i później tylko czekać na kodowanie żeby już Wam czasu nie marnować...

Opublikowano

Nie wstydź się :tongue4: :tongue4: przyjeżdżajcie :naughty::evil:

Opublikowano

GRazny jak nie bedize dzialac to sobie zostaw zawsze szpanik ze masz przyciski a kto patrzy ze dzialaja wazne ze sa :polew: