Opublikowano 16 Października 20196 l Witam. tak jak w tytule przestała działać regulacja foteli audi a4 b8. fotele działały normalnie aż do dzisiaj kiedy to odsunąłem się z fotelem kierowcy do tylu i tak już został. ale fotel pasażera również przestał działać. gdzie szukasz problemu co to może być? z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano 16 Października 20196 l zdejmij panel fotela kierowcy i sprawdź czy wtyczka któras nie wypadła. Później sprawdź bezpiecznik foteli w lewym słupku A.
Opublikowano 16 Października 20196 l Autor Dodam że, wyciągałem wszystkie kostki i wciskałem na nowo i dalej nic. a który to dokładnie bezpiecznik, bo nie mogę znaleźć rozpiski.
Opublikowano 16 Października 20196 l masz pamięc foteli? Bo jezeli masz to sterowanie fotelami pochodzi z modułu, jezeli nie masz to sterowanie jest prymitywne z samego pradu dochodzącego do modułu . Z tego co piszesz to myśle ze masz.
Opublikowano 16 Października 20196 l Autor 13 minut temu, edraven napisał: masz pamięc foteli? Bo jezeli masz to sterowanie fotelami pochodzi z modułu, jezeli nie masz to sterowanie jest prymitywne z samego pradu dochodzącego do modułu . Z tego co piszesz to myśle ze masz. bez pamięci.
Opublikowano 16 Października 20196 l Autor To dziwne że przestały dwa fotele działać. Musiało coś wywalić
Opublikowano 17 Października 20196 l Tak jak kolega wyżej pisał sprawdz bezpiecznik, jak cały to zobacz czy prąd dochodzi do fotela (lędźwie działają?)
Opublikowano 18 Sierpnia 20233 l W dniu 17.10.2019 o 14:49, Damaudia4 napisał(a): Dzięki panowie to był bezpiecznik Gdzie jest ten bezpiecznik? U mnie działają tylko lędźwie u kierowcy. Pasażera fotel jest ok. Edytowane 19 Sierpnia 20233 l przez KiVash