Jump to content
IGNORED

[ALL B5] Światło wewnętrzne nie zapala się

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam problem z oświetleniem wewnętrznym samochodu... Gdy otwieram drzwi lampka nie zapala. Można ją włączyć tylko poprzez włącznik na lampce :/ co możne by przyczyną? możne ktoś miał podobny problem?

z góry dzięki

Pozdrawiam

Posted

no raczej czujnik otwarcia drzwi...

Posted

Ze starości , mam to samo , krancówki w drzwiach sa albo zasyfiałe , albo popalone , było to juz gdzies opisane , poszukaj w tym dziale albo w stylizacji tam jest temat o oswietleniu samochodu.

Posted

Ze starości , mam to samo , krancówki w drzwiach sa albo zasyfiałe , albo popalone , było to juz gdzies opisane , poszukaj w tym dziale albo w stylizacji tam jest temat o oswietleniu samochodu.

Mam podobny problem-tylko dlaczego podświetlenie nóg kierowcy i pasażera sie załącza a oświetlenie wnętrza nie,po otworzeniu drzwi(oczywiście przy odpowiednio przełączonym włączniku oświetlenia) :mysli:

Tylko nie piszcie o zimnych lutach ;(

Guest piktokterius
Posted

U mnie zaobserwowałem podobny problem, że po otworzeniu drzwi lampki sie nie zapalają, jedynie co mi sie zapala to lampka od klapy tylnej :(

Posted

po obejrzeniu schematu elektrycznego jest to dość skomplikowane ..... oświetlenie nóg jest na osobnym obwodzie i bagażnika też proponuje przestudjować schemat elektryczny a sygnalizacja w fis działa które drzwi sa otwarte ??? bo z tego co obejrzałem jest steriownik odpowiedzialny za to wszystko .....

Posted

No i co z tym oświetleniem :mysli: rozwiązał juz ktoś ten problem i jaka jest przyczyna nie zapalania sie czasówki :(

Ps.(sygnalizacja w fis u mnie działa)

Posted

kolego Hercus mozesz wrzucic ten schemat?