Opublikowano 9 Listopada 20196 l Polecacie jakieś sprawdzone miejsce na wstawienie auta? Szybko koszty wiadomo średnie, żeby audi było nie zniszczalne kilka lat, bo już żyje pod kreską. okolice Wrocławia Edytowane 9 Listopada 20196 l przez Grzegorz 1503
Opublikowano 9 Grudnia 20196 l Polecam, CK-Project, serwisuje auta tylko tam, nigdy nie miałem zastrzeżeń. Edytowane 9 Grudnia 20196 l przez passoro
Opublikowano 22 Grudnia 20196 l Podpinam się pod temat. Poszukuję kogoś kto nie ściemnia nie nawija makaronu na uszy żeby wyciągnąć jak najwięcej hajsu a zna się na samochodach w moim przypadku audi a4b7 3.0 Quatro. Potrzebuje standardowych serwisowych rzeczy w najbliższym czasie czyli wymiana oleju do tego zidentyfikować wyciek płynu od wspomagania, sprawdzenie i ewentualną wymiana świec i najważniejsze to problem z przeładowaniem lub niedoladowaniem turbiny. Będę wdzięczny za jakiekolwiek propozycje. Mieszkam na gaju ?
Opublikowano 22 Grudnia 20196 l Autor Ja oddałem swoje do CK Wrocław, szmat drogi, ale się opłacało jestem zadowolony. Zadzwoń do nich. Pozdrawiam
Opublikowano 22 Grudnia 20196 l Mam blisko i tak myślałem czy się z nimi nie skontaktować i chyba tak zrobię. Co dokładnie robiłeś w furze i ile Cię skasowali jeśli można wiedzieć ?
Opublikowano 22 Grudnia 20196 l Autor To jedz tam a nie szukaj. Cały osprzęt silnika, turbo i pompę oleju fachowo ci nie powiem, sami znaleźli inne usterki z którymi bym nie pojeździl, długo gadać, co do ceny ci nie pomogę bo u mnie było deczko więcej do naprawy
Opublikowano 29 Grudnia 20196 l @pietras1987 Nie zastanawiaj się jedź do CK-Project.pl , nie pożałujesz jak każdy co u nich był a zobaczysz że nie będziesz chciał szukać nikogo innego
Opublikowano 29 Grudnia 20196 l dzięki za odpowiedź. Dzwoniłem już i orientowałem się mniej więcej co i jak i po nowym roku będę się umawiał