Pelo31 2 #1 Posted November 10 Witam mam audi a4 b6 1.9 tdi avf Multi I mam probl2m z ogrzewaniem wogole nie bije ciepłym pompa woda nowa silniczek ok jeden wąż na nagrzewnica ciepły A drugi zimny czy ktoś miał tak samo zima się zbliża A tu taki problem który już rok ogarniam I nic pomocy dzięki 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
passoro 2 #2 Posted November 17 Termostat dla pewności sprawdzałeś? 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Pelo31 2 #3 Posted November 17 Nowy I dalej nic temperaturę trzyma na.90 stopni 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
passoro 2 #4 Posted November 17 Rozumiem, zatem trzeba sprawdzić czy klapy się dobrze otwierają, podepnij vaga sprawdź błędy 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Pelo31 2 #5 Posted November 17 11 minut temu, passoro napisał: Rozumiem, zatem trzeba sprawdzić czy klapy się dobrze otwierają, podepnij vaga sprawdź błędy Ok sprawdzę jeszcze raz Ale sprawdzałem też vag I zero błędów I robiłem test klap wsio ok było stawiam na nagrzewnice 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Pelo31 2 #6 Posted November 19 W dniu 17.11.2019 o 08:06, passoro napisał: Rozumiem, zatem trzeba sprawdzić czy klapy się dobrze otwierają, podepnij vaga sprawdź błędy Witam zrobiłem skan zero błędu weszłam w 08 potem nastawy wyskoczyly wszystkie zera I nic dalej zimno 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Pelo31 2 #7 Posted November 19 34 minuty temu, Pelo31 napisał: Witam zrobiłem skan zero błędu weszłam w 08 potem nastawy wyskoczyly wszystkie zera I nic dalej zimno Odpowietrzylem I dalej lipa jeden wąż dolny ciepły A góry można nazwać letni słabo o co biega tu pomocy 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
pila24 51 #8 Posted November 19 (edited) 1 godzinę temu, Pelo31 napisał: Odpowietrzylem I dalej lipa jeden wąż dolny ciepły A góry można nazwać letni słabo o co biega tu pomocy Wygląda to na zapchaną syfem nagrzewnice. Na szczęście w b6 można ją na spokojnie w godzinę wymienić. Edited November 19 by pila24 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites
passoro 2 #9 Posted November 19 Jak kolega wyżej słusznie zaznaczył, że jedyne co zostaje (jeśli termostat jest na 100% sprawny) to zapchana nagrzewnica niestety 0 Go to top Share this post Link to post Share on other sites