Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ALT sound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Oto jak można wydobyć fajny dźwięk z Alcika:)

Dla porównania, układ BN Pipes lecz podwójny, koszt 1245,50 EUR bez kata oraz 2.4 V6 silnik BDV 

Opublikowano

Można też głośnik zamontować jak w nowych autach tdi które udają dźwięk benzyny v6 v8 ?

Kupiłem v6 by cicho było...coś ze mną nie tak? ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam chyba lekko przepalony seryjny wydech i mam zdecydowanie lepsze brzmienie :D Poza tym łeb mnie nie boli jak jade bo jest stosunkowo cicho :D Brat ma 2.4 v6 w c6 i o ile miód na uszy na początku o tyle nie da się tym jechać w dłuższą trasę bo dudni po uszach.

Opublikowano
2 godziny temu, Rosomak91 napisał:

Mam chyba lekko przepalony seryjny wydech i mam zdecydowanie lepsze brzmienie :D Poza tym łeb mnie nie boli jak jade bo jest stosunkowo cicho :D Brat ma 2.4 v6 w c6 i o ile miód na uszy na początku o tyle nie da się tym jechać w dłuższą trasę bo dudni po uszach.

To chyba wydech ma na wykończeniu albo po modyfikacji,moje starsze v6 w ogóle nie jest słyszalne w trasie,jedynie szum opon i powietrza słychać.

Edytowane przez pila24

Opublikowano
59 minut temu, pila24 napisał:

To chyba wydech ma na wykończeniu albo po modyfikacji,moje starsze v6 w ogóle nie jest słyszalne w trasie,jedynie szum opon i powietrza słychać.

I pewnie tak jest, ale ciężko zdiagnozować co wymienić. Wydech wygląda naprawdę dobrze, a nie wiadomo skąd go słychać, jest to taki dźwięk nieźle dajacy po uszach. Szybko łep zaczyna boleć. 

Opublikowano
  • Autor
14 godzin temu, Rosomak91 napisał:

Przepalony, seryjny wydech w alcie ma lepsze brzmienie:facepalm: Twój brat musi mieć coś nie halo z układem skoro dudni Ci po uszach w trasie, motory V są stworzone na trasy, chyba że masz coś z uszami. Film jest skierowany dla osób którzy cenią sobie rozwiązanie na fajny dźwięk wydechu, a jak chcesz mieć błogą ciszę to montuj serię, tylko że w serii przy wyższych obrotach miałem głośniej, teraz jest fajny mruk.

Opublikowano
W dniu 17.11.2019 o 12:10, hemi66 napisał:

Witam wszystkich

Oto jak można wydobyć fajny dźwięk z Alcika:)

Dla porównania, układ BN Pipes lecz podwójny, koszt 1245,50 EUR bez kata oraz 2.4 V6 silnik BDV 

u mnie chodzi tak po wymianie koncowego wydechu na dedyk remusa ;)https://youtu.be/rwoLa21AZ00

Edytowane przez Czarek99