gracjano10 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 witam koledzy, mam zapytanie w kodzie wyposażenia mam 8E5, czyli niby nie BOSE, ale w bagażniku mam suba BOSE+ 4 głośniki w dzwiach + 4 syczki+ centralny(chyba)+ sterowanie w kierownicy. a więc mam BOSE czy prawie BOSE :gwizdanie:
AndyN Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Masz napis Bose na wzmacniaczu zamontowanym w bagażniku we wnęce po prawej stronie? Wzmacniacz Bose jest większy od tego standardowego
gracjano10 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 BOSE mam na maskownicy suba i na wzmaku chyba też [br]Dopisany: 20 Marzec 2009, 16:58_________________________________________________czyli , wcale nie jest tak że sub BOSE nie jest częścią systemu w całym aucie ma ktoś z was taki zestaw u siebie pełen zestaw głośników + sub BOSE- ale nie system BOSE ?
Bart-S Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Kolego gracjano10 - może poprzedni właściciel miał zwykłe nagłośnienie w standardzie i postanowił dołożyć sobie "coś lepszego" i dlatego nie ma go w kodach wyposażenia... Jeśli chodzi o BOSE w B6 (wersja AVANT) to zestawik ten składa się z: 8E0 035 411A - głośniki na dolnej części drzwi przednich i tylnych 8E0 035 399 - głośniki wysokotonowe w drzwiach przednich (takie same montuje się w wersji standard) 8E0 035 399A - głośniki wysokotonowe w drzwiach tylnych 8E0 035 362 - głośnik w środkowej części deski rodzielczej (przy szybie) 8E0 035 382 A/B/C - to cały panel czyli sub+woofer który montuje się w bagażniku (wariant do Avanta) Jeśli masz wyżej wymienione rzeczy to znaczy że masz BOSE Sound System. Znakiem rozpoznawczym jest też logo BOSE na blendach głośników znajdujących się w dolnej części drzwi.
Recommended Posts