Awra Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) Jeżeli mnie pamięć nie myli to posiadaczem auta jest Hugo. Potrzebuję numer tego dyfuzora z fotki Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Awra
Hugo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Nie kupisz takiej dokładki, bo była robiona na zamówienie Przerobiona została z ori jaka wyjechała z fabryki 8K0807521J Zostało zrobione lustrzane odbicie, bo wycięcie na wydech było tylko z lewej strony.
Awra Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 34 minuty temu, Hugo napisał: Nie kupisz takiej dokładki, bo była robiona na zamówienie Przerobiona została z ori jaka wyjechała z fabryki 8K0807521J Zostało zrobione lustrzane odbicie, bo wycięcie na wydech było tylko z lewej strony. A gdzie parkujesz to auto Tak na poważnie to ogarnął mnie smutek, ale trudno. A końcówki wydechu? To S4?
Hugo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Teraz, Awra napisał: A gdzie parkujesz to auto Tak na poważnie to ogarnął mnie smutek, ale trudno. A końcówki wydechu? To S4? Tłumiki końcowe MG Motorsport ?
Awra Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nie będę już zakładał nowego tematu. Dyfuzor do sedana, wydech na dwie strony występuje w ogóle do wersji C+? Bo przód c+ mam i planowałem dać sline zderzak i dyfuzor razem z wydechem od s4b8 chyba że do C+ inny, jak tak do dajcie proszę nr. Bo zderzak to pewnie i tak sline
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 9 godzin temu, Awra napisał: Nie będę już zakładał nowego tematu. Dyfuzor do sedana, wydech na dwie strony występuje w ogóle do wersji C+? Bo przód c+ mam i planowałem dać sline zderzak i dyfuzor razem z wydechem od s4b8 chyba że do C+ inny, jak tak do dajcie proszę nr. Bo zderzak to pewnie i tak sline Na kominy od S4 nie ma do C+. Tylko na pojedyncze końcówki i w kolorze black piano.
Rekomendowane odpowiedzi