Jump to content
IGNORED

lusterka w avant

Recommended Posts

Posted

Czesc,

Kupilem Avanta '96 rocznik. Mam jedno lusterko ze szklem w odcieniu zielonym a drugie biale. Chcialbym miec jednakowe. Mam wymieniac cale? Gdzie mozna zdobyc tanio? Jak sparwdzic czy sa podgrzewane? Mieszkam w Anglii wiec moge kupowac jedynie online.

Pozdrowienia

:audi: cool

Kicked

[ Komentarz dodany przez: piotr1602: 24-03-2007, 11:44 ]

A ja bym chcial zebys najpierw przeczytal regulamin a pozniej zaczynal cos pisac.Do odblokowania

Posted

Wkłady są oczywiście wymienne a mata grzewcza jest przyklejona od tyłu. Jednak orginalne lusterka audi mają raczej odcięń niebieskawy.

Posted

nom, zgadza sie, odcień niebieskawy

Posted
Gdzie mozna zdobyc tanio?

Szukaj na Allegro. Bez problemu w cenie 30-50 zeta kupisz same wkłady (30 zwykłe, ok 50 zeta z podgrzewaniem).

[ Dodano: 26-03-2007, 11:52 ]

Nawet znalazłem namiary na gościa od którego jak kupowałem, tylko ja potrzebowałem bez maty (te już miałem). Kolor zasadniczo się nie różni od ori (no może nieznacznie :biggrin: )

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1796250

• 2 months later...
Posted

ja miałem rysy i lekkie odbicia dookoła.jak lakiernik siknął całe autko/wyszło super/ to przy sprzedaży przyszedł magik z aparatem pomiaru grubości lakieru i się wycofał ,że auto całe malowane. He he .

zastanów się.... :audi:

Posted

ja miałem rysy i lekkie odbicia dookoła.jak lakiernik siknął całe autko/wyszło super/ to przy sprzedaży przyszedł magik z aparatem pomiaru grubości lakieru i się wycofał ,że auto całe malowane. He he .

zastanów się.... :audi:

Ale o czym ty piszesz kolego, bo nie paniemaju.