nieldos Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam Panowie mam problem a mianowicie jak zamykam auto swoim pilotem to lusterka skladaja sie i jest wszystko ok ale jak zona zamyka ze swojego pilota to stoja deba... jakies sugestie?
gdajaca Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ja bym otworzył auto żony pilotem, uruchomił i w MMI popatrzył co jest w ustawieniach (czy mają się składać czy nie). Nigdy nie robiłem takich testów, ale słyszałem że w zależności od tego którym pilotem otwierasz to zmieniają się ustawienia np. fotela kierowcy, lusterek ( oczywiście o ile ktoś ma na wyposażeniu lusterka i fotel z pamięcią) może i też te w MMI. Bo na pewno w MMI decydujesz czy przy zamykaniu auta lusterka mają się składać czy nie.
nieldos Opublikowano 11 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2019 Hmmm wróce do domu to zobacze... dzięki za zainteresowanie
gdajaca Opublikowano 11 Grudnia 2019 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Test zrobiłem na składanie lusterek i ustawienie fotela. Reszty już mi się sprawdzać nie chciało. Potwierdzam, że to działa tak jak napisałem powyżej. Nie masz żadnej awarii. Pobaw się tylko pilotami.
nieldos Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Faktycznie otwierając auto pilotem żony, w MMI była odznaczona funkcja składania... Wszystko bangla... Dzieki kolego za zainteresowanie i pomoc... kłaniam się nisko
Maciek1281 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Witam. Jak ustawic ta funkcje skladania lusterek
Rekomendowane odpowiedzi