Jump to content
IGNORED

[ALL B5]czy te felgi beda pasowac?

Recommended Posts

Posted

witam ,dostalem do mojej a4 tanio alufelgi 16 , sa oryginalne audi , mam pytanie czy one pasuja na piaste? czy trzeba dorabiac pierscien centr.?? nie znam sie na tym....no i jakie sruby kupic??

Posted

Najprościej założyć i sam wtedy sprawdzisz czy pasują. :wink4:[br]Dopisany: 21 Marzec 2009, 17:28_________________________________________________Poza tym napisz coś więcej o tej feldze. :gwizdanie:

Posted

felga incognito :polew:

Posted

dzieki za rade, ale pojade na wulkanizacje bo musze je wywazyc,pytam sie zeby byc przygotowany i ewentualnie kupic badz dorobic[br]Dopisany: 21 Marzec 2009, 17:32_________________________________________________http://www.allegro.pl/item585380890_alufelgi_audi_16_5x112.html takie to felgi

Posted

jeśli to są ori audi to beda pasować bez problemu ale cena jest spora jak na taki model i rozmiar zwłaszcza że opony są do wymiany

Posted

to są ori felgi chyba nawet od A4, pół forum na takich jeździ, więc Ty tez dasz radę :decayed:

Posted

no dzieki aukacje podalem dla przykladu zdjecia ja mam ladniejsze 5 sztuk a na nich oponki continental ,dzieki,a jak to jest ze srubami??

Posted

Rozstaw śrub też będzie pasował. W końcu to felgi od A4 więc wszystko będzie :good:

Posted

et24 nie bedzie pasować

bedą wystawać poza obrys samochodu

Posted

najbezpieczniej to ET od 35-45 i szukaj takich

Posted

et24 nie bedzie pasować

bedą wystawać poza obrys samochodu

Felga jest za szeroka przy tym ET. Jakby felga była węższa to i ET24 by upchnął :decayed: