Suhy192 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Witam serdecznie chcę wam przestawić moją czarną B5 Avant. Trochę o autku: Silnik 1.9 TDI, 110 koni, Rocznik 1998, Skrzynia zwykły automat, 4 poduszki, ABS, centralny zamek, nagłośnienie NOKIA, przednie szyby i lusterka w prądzie, zderzak ze spryskiwaczami lamp, Audi kupiłem w styczniu 2019 więc posiadam je niecały rok. Po zderzeniu czołowym w październiku w którym miałem uszkodzoną lewą nogę, a moja poprzednia towarzyszka Vectra B skończyła swój żywot, zmuszony byłem do kupna auta z automatem. Wybór padł na A4 B5 Avant w kolorze czarnym. Dzisiaj nie żałuję tego zakupu Przez ostatni rok przeszła kilka zmian: zmiana amortyzatorów przód i tył na -30 mm zmiana kierownicy ze zwykłej 4 ramiennej na 4 ramienną, ale obszytą skórą z A6 C6 założone alufelgi ATS 225/45/R17 zmienione lampy ze zwykłych na soczewki z dzielonymi kierunkami całe wnętrze zmienione na ledowe razem z podświetleniem tablicy wymiana przegubów, łożysk z tyłu, pływaka paliwa, oleju, filtrów i paru jeszcze rzeczy Poniżej kilka fot auta. Dzień zakupu Po zmianie zawieszenia:) Planów jest o wiele wiecej Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi