Pomponiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Klawisz-84 napisał: Widzę, że wymieniłeś podłokietnik ;P Nie wymieniałem
BartoszSoldier Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W tylnym zawieszeniu na górnym wahaczu jest śruba mimośrodowa, służy do ustawienia zbieżności/kąta pochylenia tylnego Koła. 1
Pomponiusz Opublikowano 6 Września 2020 Autor Opublikowano 6 Września 2020 W dniu 28.04.2020 o 11:11, BartoszSoldier napisał: W tylnym zawieszeniu na górnym wahaczu jest śruba mimośrodowa, służy do ustawienia zbieżności/kąta pochylenia tylnego Koła. Fakt jets ta sruba, próbowałem coś z tym zrobić ale efekt marny, śruba stoi zapieczona w tulei wachacza.
K4rol81 Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Trzeba kupić śruby, zmienić tuleje na wahaczach i wtedy pojechać na geometrię, koszt tulei 25 zł x4 wymiana jakieś 200 zł.
Pomponiusz Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 Mam problem z wyrezanym Airbag OFF, lampka sygnalizująca nie chce świecić przez co mam błąd na desce. Zaświeci się na sekundę i gaśnie. Airbag off/on działa poprawnie. Gdzie szukać przyczyny?
Rekomendowane odpowiedzi