Opublikowano 30 Grudnia 20196 l Wiam Wyskakuje mi kontrolka od recznego na desce i mruga podczas jazdy jak skrecam w lewo prawo i jeszcze Ale esp dziala abs tez Prosze o pomoc Pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 20206 l przez krizos4872
Opublikowano 3 Stycznia 20206 l płynu hamulcowego masz wystarczajaco? Sprawdz tez przewody przy kole od abs wslasnie czy nic sie nie przetarlo
Opublikowano 10 Stycznia 20206 l @krizos4872 ogarnąłeś temat? ciekawi mnie czy dobre miałem przeczucie
Opublikowano 19 Lutego 20233 l Autor Trochę już minęło i kurde nie pamiętam dokładnie ale na pewno nie było żadnych wycieków,płyń chamulcowy został wymieniony i jakiś czujnik i później jeszcze kodowanie coś układu esp ,,jedziesz 20km/h i skręcasz max w lewo w prawo"
Opublikowano 19 Lutego 20233 l 6 godzin temu, krizos4872 napisał(a): Trochę już minęło i kurde nie pamiętam dokładnie ale na pewno nie było żadnych wycieków,płyń chamulcowy został wymieniony i jakiś czujnik i później jeszcze kodowanie coś układu esp ,,jedziesz 20km/h i skręcasz max w lewo w prawo" @dekiel 13popraw proszę
Opublikowano 19 Lutego 20233 l "Hamulcowy" na pewno reszty nie pamiętam .Sorry ewrybody. Muskel co ty stare niedokończone kotlety odgrzewasz, codziennie masz wystarczająco dużo roboty jak widać z nowymi wątkami. Edytowane 19 Lutego 20233 l przez dekiel 13
Opublikowano 19 Lutego 20233 l 5 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Muskel co ty stare niedokończone kotlety odgrzewasz To nie ja odgrzałem
Opublikowano 19 Lutego 20233 l Muskel niedziela rano kawę piję w łóżku z kobitą a Ty coś cytujesz i to nie moje. To Krizos 4872 coś naskrobał.
Opublikowano 19 Lutego 20233 l 7 minut temu, dekiel 13 napisał(a): Muskel niedziela rano kawę piję w łóżku z kobitą a Ty coś cytujesz i to nie moje. To Krizos 4872 coś naskrobał. Wywołałem Ciebie bo już wyżej poprawiłeś, dlatego
Opublikowano 19 Lutego 20233 l Tak się domyśliłem już analizując cały wątek. W niedzielę rano dłużej zwoje mózgowe mi się prostują a szczególnie po ostatkach.