Kali 4444 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam przeskanowalem dziś moje auto wyskoczyło mi 2 bledy 17536-Fuel Trim;Bank 1 (Mult)System too Lean A drugi 17544 lecz nie bylo opisu bo skanowalem vcds lite dodam że brak mu mocy przy przyspieszeniu.Skasowalem błędy lecz pojawiają się dalej jakies pomysły co to może być?
przem8 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Logi zrób to możemy podyskutować. Wszystko tutaj
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 15 minut temu, Kali 4444 napisał: Logi jakich grup zrobić? Nie łaska przeczytać podlinkowanego wyżej tematu. Ręce i nogi opadają.
Kali 4444 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 przem8 jestem laikem w kwestii vag dopiero się uczę.Bylem zrobić logi lecz vcdsem lite i zwykłym kablem kkl za wiele nie zrobię nawet nie mogę wejść w podstawowe grupy na dniach będę miał lepszy program i interfejs wiec już sobie poradzę
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 18 minut temu, Kali 4444 napisał: Bylem zrobić logi lecz vcdsem lite i zwykłym kablem kkl Przecież nic więcej nie potrzeba. Skąd masz program? Na forum masz paczkę do pobrania, jest vcds i vag com.
Kali 4444 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 przem8 vcds lite pobralem z internetu.Nie tylko nie moge wejsc w bloki pomiarowe np.003 bo też nie moglem zaadaptowac pilota do mojej a4.Gdy wchodzę w blok pomiarowy 002 wyskakuje komunikat cytuje:Sorry! This function requires vcds-lite to be registered and activated.Please contact the autor or your distributor for an activation code. Na dniach bede mial lepszy interfejs więc wydaje mi się że dam radę już to ogarnąć i wrzucę logi w oddzielny temat. Póki co temat do zamknięcia.
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Używam vcds lite z forum i działa bez problemu, a widzę, że lubisz utrudniać sobie życie.
Rekomendowane odpowiedzi