Orzech191094 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam dziś zgubiłem pilot. I został mi drugi ale sam grot bez pilota. W zeszycie poprzedni właściciel zapisał numer pilota i czestotliwosc. Teraz pytanie czy wystarczy kupić pilota o takim samym numerze i częstotliwości i przełożyć grot i kodowanie. Czy jak sytuacja wygląda. Proszę o pomoc. Pozdrawiam
GreGoriO Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 zmień stopkę żeby móc odpisać... Kabel do auta i odczytać podstawowe parametry.
Orzech191094 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 Tak wygląda drugi kluczyk. W środku jest szklana kapsułka zobaczyłem gdy naprawiałem sprężynkę otwierania.
lewiatan1989 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Jeżeli po przekręceniu tego co Ci zostało nie zapala się kontrolka od IMO to pastylka imo jest zakodowana - można odpalać . Teraz tylko pilot. Jeżeli chcesz mieć pewność to tak jak pisali podpinasz kabel i sprawdzasz jaki masz moduł komfortu, z podpiętego Gregorio wątku odczytujesz jaka częstotliwość i jaki pilot - kupujesz kodujesz go w MK i powinno hulać
Orzech191094 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 Ten kluczyk co wysłałem normalnie zamyka otwiera i odpala auto.
Rekomendowane odpowiedzi