Opublikowano 8 Lutego 20206 l Panowie mam tak duży luz poprzeczny na lewej półosi że na nierównościach półoś uderza o przegub wewnetrzny co jest dość dziwne ? Raz wymieniłem całą półoś z przegubami na ori z mniejszym przebiegiem nie pomogło więc kupiłem nowy przegub wewnetrzny i to też nie pomogło. Przebieg 180 tysięcy, stan techniczny auta bardzo dobry.
Opublikowano 8 Lutego 20206 l Autor 48 minut temu, gruzin519 napisał: Tam masz łożyska, poczytaj najpierw. Czytaj ze zrozumieniem - ja piszę o półosi a Ty o skrzyni biegów.
Opublikowano 8 Lutego 20206 l 3 godziny temu, Gniady napisał: półoś uderza o przegub wewnetrzny W takim razie nie szukaj winy w półosi tylko w połączeniach przegubu wewnętrznego ze skrzynią lub zewnętrznego z piastą. Edytowane 8 Lutego 20206 l przez gruzin519
Opublikowano 8 Lutego 20206 l Autor Luz jest jednak na przegubie zewnętrznym tylko czy jest w normie czy nie za duży bo coś się tłucze i wszędzie szukam winnego.
Opublikowano 8 Lutego 20206 l Kup sobie porządne auto a nie audi. To moje ostatnie, stoi więcej w warsztacie niż jeździ, badziewie.
Opublikowano 8 Lutego 20206 l Autor 3 godziny temu, Gniady napisał: 20200208_140023.mp4 Sprawdzi ktoś u siebie?