Syyyyyba Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 Nie wiem czy w dobrym temacie to pisze. Wczoraj wrociłem normalnie z pracy dzis rano idę do auta chwytam za klamkę z tyłu za kierowcą a tu psikus, drzwi się nie otworzyły.. pomachałem klamką kilka razy i dopiero otwiera, dziś to samo z 10 machnięć i drzwi się otwierają.. sprężyna jakaś czy co? musze demontować cały boczek tapicerki? dodam że od srodka otwiera się normalnie
dekiel 13 Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 Musisz zdjąć boczek i zobaczyć o co kaman. Ma się otwierać 10 na 10 a nie za 10tym razem.
Syyyyyba Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Opublikowano 28 Lutego 2020 Łatwo to rozebrać? czy łatwo połamać coś? ;p
dekiel 13 Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 Spinki mocujące boczki zawsze mogą strzelić szczególnie teraz chyba że auto masz w ogrzewanym garażu ale zawsze jest ryzykio, Poza tym to łatwizna i każdy powinien to ogarniać. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=zdj%C4%99cie%2Btapicerki%2Bdrzwi%2Bty%C5%82%2Ba4b6 WWW.GOOGLE.COM
Rekomendowane odpowiedzi