Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Czy ktoś używa navi Lark ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja robiłem ostatnio ze 2 sztuki... problemów nie było

fixa łapało dość szybko i działało

Opublikowano

i jak to sie sprawuje?

Opublikowano

tylko robiłem dla znajomych - ale nikt nie narzekał

Opublikowano

jak to robiles nierozumiem..

Opublikowano

automapę wgrywałem... legalną :naughty:

Opublikowano

Witam.

Też mam Larka tylko model z mniejszym ekranem /Freebird 35.0 albo coś takiego/. Faktycznie mapa jaką wgrasz chodzi bez problemu :) Nie musisz nic zmieniać w oprogramowaniu, nic odblokowywać, żeby śmigała inna mapa, oczywiście ... tylko legal :)

Opublikowano

ok to kupuje :)

Opublikowano

Ja proponuje MIO jest fajny panel do niej a cena podobna, no i lepsza marka.

Opublikowano

ale ta tez nie jest zla i ma wiekszy wyswietlacz mio ma tylko 3,5cala w tej cenie

Opublikowano

Znaczy słuchaj ja wiem że mio sie nie popsuje, ale te wszystkie larki, akira, medion, manta to raczej nie jest sprzęt na lata. I u jednego będzie to chodzić 5 lat i będzie wszystko ok, a u drugiego będzie sypać co miesiąc, zależy na jaki model sie trafi. Ja osobiście jestem w tematach navi, Audio Car, CB i zawsze proponuje delikwentowi cos markowego i nie mam nigdy klopotów.

Jak ktoś mi przyjeżdża z antena magnesowka to od razu osylam go i sie nie podejmuje nie chce mieć opinii zjechanej, podobnie z radiami jak mi ktoś podjeżdża z jakimis radiami typu medion ja od razu mówię że taki serwis to nie u mnie.

Dlatego lepiej dołożyć 100 zl i mieć sprzęt na lata niż później żałować ze sie nie dołożyło.

Wybór należy do delikwenta co sobie kupi, ale pamiętaj że ten sprzęt Ci zostanie nawet jak zmienisz auto i możesz je wykorzystywać w następnym aucie (o ile jeszcze będzie działać). Oczywiście najlepiej co w stylu Nokii, Garmin itp ale to już kosztuje wiele więcej, moim zdaniem MIO ma rozsądne ceny i sprzęt na poziomie konkurencji.

Opublikowano

Mam Larka już jakiś czas, śmigał po europie i po Polsce i nie było z nim problemów. Ostatnio były te Larki w Carrefurze za 200 z haczykiem.

Opublikowano

mam Larka 35.0 + karte 4GB... zadnych problemow [ostatnio wgralem najnowsza AutoMape :kox:] ... w tych pieniadzach nic lepszego nie znajdziesz ... polecam.

Opublikowano

"i tak wszystko robione na Taiwanie"

kupiłbym najtańsze...