Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czujniki parkowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym do swojej b5 dołożyć czujniki parkowania w dokładkę zderzaka tak jak to było oryginalnie, ale zależy mi na drzwieku który by jak najbardziej przypominał fabryczny system, możecie coś polecić? 

Opublikowano

Zestaw Valeo Beep&Park z czterema czujnikami i sygnalizacją dźwiękową. Mam to u siebie, montowane w dokładce, tam gdzie oryginał. Działa jak fabryczny, dźwięk jest do złudzenia podobny, nie idzie poznać, że coś było robione.

Znaczy idzie, ale trzeba się przyjrzeć: 1. czujniki wystają trochę ze zderzaka, w oryginale są na płasko ze zderzakiem, 2. nie chciało mi się chować głośniczka pod plastikami, leży sobie na tylnej półce to go widać, ale jest estetyczny. 3. nie ma diagnostyki przez OBD.

Opublikowano
1 godzinę temu, matmac napisał:

Zestaw Valeo Beep&Park z czterema czujnikami i sygnalizacją dźwiękową. Mam to u siebie, montowane w dokładce, tam gdzie oryginał. Działa jak fabryczny, dźwięk jest do złudzenia podobny, nie idzie poznać, że coś było robione.

Znaczy idzie, ale trzeba się przyjrzeć: 1. czujniki wystają trochę ze zderzaka, w oryginale są na płasko ze zderzakiem, 2. nie chciało mi się chować głośniczka pod plastikami, leży sobie na tylnej półce to go widać, ale jest estetyczny. 3. nie ma diagnostyki przez OBD.

Rozumiem że montowałeś w tej zwykłej dokładce czy tej dedykowanej pod PDC z gotowymi otworami?

Opublikowano

Wywierciłem otwory w oryginalnej, w zestawie jest takie wiertło koronka do tego. Miałem obok auto z fabrycznymi czujnikami na wzór, więc nie było kombinowania :)