bea4good Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Witam, od jakiegoś czasu zmagam się z dziwnym dźwiękiem wydobywający sie „skądś”. Dźwięk słyszalny jest głównie przy skręcie kierownica na postoju, znacznie słabiej go słychać podczas jazdy. dodatkowo załączam filmik, dźwięk słyszalny jest od ok. 4. sek. czy miał ktoś podobnie lub podejrzewa ocb ! IMG_3692.MOV
Jack0 Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 W dniu 2.04.2020 o 15:52, bea4good napisał: Nikt nie ma pomysłu ? ? Poproś kogoś żeby kręcił kierownicą, a sam lataj i szukaj po dźwięku skąd dochodzi. Możesz też nagrywać telefonem i przykładać do różnych elementów takich jak pompa, zbiornik z płynem, przewody, magiel. Mikrofon ładnie wychwyci wycie i będziesz miał jakiś trop. Osobiście też mam podobny problem (KLIK) i u mnie będzie to maglownica, albo wąż hydrauliczny.
Rowbert Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Mam podobny problem, tyle że u mnie słychać nawet podczas jazdy dziwne piszczenie w kabinie przy skręcie kierownicą. Moze byc to coś poważnego z zawieszenia czy wystarczy nasmarować coś w środku?
bea4good Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 u mnie problem został rozwiązany, była to turbina
pawnski Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 U mnie w starej audi wył magiel. Na początku tylko jęczał, później zaczął uciekać płyn od wspomagania .
Recommended Posts