pepiś Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Cześć wszystkim. Audi A4 B5 ma silnik 1.6 AHL bez gazu ale ma następujące objawy: - nie odpala mi na zimnym za pierwszym razem tylko za 3-4 - szarpie mi podczas jazdy bardzo - nierówna praca silnika - brak mocy jakby jechał na dwóch garach - po ciężkiej próbie odpalania zapala mi się kontrolka oleju i potem gaśnie - trzęsie po odpaleniu przez chwile potem już nie Wg mnie to wina cewki zapłonowej, kabli i świec. A jakie jest wasze zdanie? Ktoś z was miał ten sam problem? Brak możliwości sprawdzenia jakie mam błędy.
Pieterb Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 38 minut temu, pepiś napisał: Wg mnie to wina cewki zapłonowej, kabli i świec. A jakie jest wasze zdanie? Ktoś z was miał ten sam problem? Brak możliwości sprawdzenia jakie mam błędy. przyczyn cała masa zapewne - to co wymieniłeś też oczywiście
AndrzejK. Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Godzinę temu, pepiś napisał: Brak możliwości sprawdzenia jakie mam błędy. Dlaczego?? To podstawa i wiele by Ci powiedziało, a tak to pozostaje wymiana wszystkiego co z tym może być związane "po kolei" a to nie za dobry pomysł patrząc z ekonomicznego punktu widzenia.
Rekomendowane odpowiedzi