nikodemjakub Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Cześć.Mam dylemat jak w tytule.Od paru dni noszę się z zamiarem zmiany moich felg 16' (zostają dla opon zimowych) na 17' lub 18'.W związku z tym mam pytanie do osób,które użytkowały te dwa rozmiary i mogą mi pomóc w wyborze.Jakie parametry felg do b7-ki 1.8T?Jakie opony?Zawieche mam standardową.Nie szukam szpanerskiego wyglądu,bardzie jestem nastawiony na komfort w sportowym wydaniu.Temat może już był na forum,ale ja jestem tutaj świeży jak bułeczki prosto z piekarni i nie znalazłem nic w tym temacie.Pozdrawiam
Axel1 Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Chciałbyś wymienić seryjne koła w swoim samochodzie ale nie wiesz jakie będą najlepsze? Przetestowaliśmy 16-, 17- i 18-calowe koła na Mercedesie C180 oraz Audi A3. Zapraszamy do testu, którego wyniki mogą pomóc podjąć Ci właściwą decyzję. WWW.AUTO-MOTOR-I-SPORT.PL Chciałbyś wymienić seryjne koła w swoim samochodzie ale nie wiesz jakie będą najlepsze? Przetestowaliśmy 16-, 17- i 18-calowe koła na Mercedesie C180 oraz Audi A3. Zapraszamy do testu, którego... 1
nikodemjakub Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 31 minut temu, Axel1 napisał: Chciałbyś wymienić seryjne koła w swoim samochodzie ale nie wiesz jakie będą najlepsze? Przetestowaliśmy 16-, 17- i 18-calowe koła na Mercedesie C180 oraz Audi A3. Zapraszamy do testu, którego wyniki mogą pomóc podjąć Ci właściwą decyzję. WWW.AUTO-MOTOR-I-SPORT.PL Chciałbyś wymienić seryjne koła w swoim samochodzie ale nie wiesz... Dokładnie tak.Troche poczytalem o tym,ale skłaniam się ku 17 ze względu na jakość dróg i standardowe zawieszenie w moje a4......ale kusi mnie 18 nadająca ładny wygląd autu?
Axel1 Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 Jak to mówiła moja ciocia nie można mieć ciastko i zjeść ciastko. Poza tym cena nowych opon 16 a 18 cali . A nawet 17 cali. Przy zakupie felg sprawdź też czy nie trzeba pierścieni centrujących. 1
Fido Opublikowano 30 Marca 2020 Opublikowano 30 Marca 2020 30 minut temu, nikodemjakub napisał: ale kusi mnie 18 nadająca ładny wygląd autu? Ale nie przy standardowym zawieszeniu. 1
nikodemjakub Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 Czyli najbezpieczniejszy wybór to 17?
nikodemjakub Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 Dobrze.Skoro już wybrałem 17-stki,to teraz została kwestia ET,szerokość felgi oraz rozmiar opon.
Fido Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 i parę innych tematów w tym temacie znajdziesz w dziale w którym napisałeś ten temat. Wystarczy poczytać.
dekiel 13 Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 4 godziny temu, nikodemjakub napisał: Dobrze.Skoro już wybrałem 17-stki,to teraz została kwestia ET,szerokość felgi oraz rozmiar opon. Jak już bedziesz miał wszystkie graty podjedż do GĘBKI w Konopnicy k/ Lublina to pięknie Ci to wyważy i felg nie ryśnie zakładając opony. 1
nikodemjakub Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 Będzie dla potomnych https://rozmiaropon.pl/tires/audi/a4/2007#9
Rekomendowane odpowiedzi