cal1forniaaa Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 tak jak w temacie, mam B5 rocznik '95 i zauważyłem że w zapalniczce zawsze jest prąd, nawet bez kluczyka w stacyjce, tak samo radio i całe oświetlenie działa wtedy bez problemu a wydaje mi się że nie powinno. czy może to rozładować akumulator szybciej? od pewnego czasu mam problem z akumulatorem który rozładowuje się po 1-2 dniach i zastanawiam się czy to przez to
Jack0 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W mojej B6 też jest zasilanie w zapalniczce, działa radio i chyba światełka, nic się złego z aku nie dzieje.
Fazii Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 godziny temu, cal1forniaaa napisał: tak jak w temacie, mam B5 rocznik '95 i zauważyłem że w zapalniczce zawsze jest prąd, nawet bez kluczyka w stacyjce, tak samo radio i całe oświetlenie działa wtedy bez problemu a wydaje mi się że nie powinno. czy może to rozładować akumulator szybciej? od pewnego czasu mam problem z akumulatorem który rozładowuje się po 1-2 dniach i zastanawiam się czy to przez to To nie przez to. Jaki masz pobór prądu po zamknięciu samochodu?
cal1forniaaa Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 45 minut temu, Fazii napisał: To nie przez to. Jaki masz pobór prądu po zamknięciu samochodu? jak to sprawdzić?
Fazii Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Miernikiem łącząc się szeregowo w obwód
Rekomendowane odpowiedzi