Marcinlbn24 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Witam mam pytanie jakie polecacie światła Led?chodzi mi żarówki (H7) I jakieś fotki macie jak świeca??będę bardzo wdzięczny i mam pytanie czy po założeniu ledów nie szumi radio?
gordo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Do świateł mijania ledy to kiepski pomysł i wątpię, że ktoś wstawi takie fotki. Przy pierwszej głębszej kontroli z pewnością zabiorą dowód rejestracyjny no i będziesz oślepiał innych. Chyba, że masz soczewki w lampach to wtedy można coś szukać i kombinować ale lampy w B7 nie są przystosowane pod ledy mijania.
dekiel 13 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W dniu 4.04.2020 o 15:11, Marcinlbn24 napisał: Witam mam pytanie jakie polecacie światła Led?chodzi mi żarówki (H7) I jakieś fotki macie jak świeca??będę bardzo wdzięczny i mam pytanie czy po założeniu ledów nie szumi radio? Na własną odpowiedzialność , świecą tak że trawa sie dymi na poboczu. OSRAM H7 Night Breaker Laser +150% +LED OSRAM W5W 7965655403 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 79,99 zł - OSRAM H7 Night Breaker Laser +150% +LED OSRAM W5W (7965655403). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
Rekomendowane odpowiedzi