pajak30 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam od jakiegoś czasu zauważyłem że nie podświetlają się regulacja kratki nawiewu (zamknięcie otwarcie) do tego nie podświetla się przełącznik świateł oraz regulacja wysokości świateł co mogła się stać? Proszę o jakieś porady pozdrawiam
lewiatan1989 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 18 minut temu, pajak30 napisał: Witam od jakiegoś czasu zauważyłem że nie podświetlają się regulacja kratki nawiewu (zamknięcie otwarcie) do tego nie podświetla się przełącznik świateł oraz regulacja wysokości świateł co mogła się stać? Proszę o jakieś porady pozdrawiam A reszta podświetlenia działa? przyciski szyb? podświetlenia cimatronica? licznik? próbowałeś regulować oświetlenie plusem i minusem na liczniku? Sprawdzałeś bezpieczniki?
pajak30 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak climatronic podświetla zegary też przyciski szyb też podświetla bezpieczniki sprawdziłem a i brak podświetlenia zapalniczki ale sama zapalniczka grzeje Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez pajak30
pajak30 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 3 godziny temu, lewiatan1989 napisał: A reszta podświetlenia działa? przyciski szyb? podświetlenia cimatronica? licznik? próbowałeś regulować oświetlenie plusem i minusem na liczniku? Sprawdzałeś bezpieczniki? .
lewiatan1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Za podświetlenie odpowiada licznik. Możesz ewentualnie dobrać się do niego i sprawdzić czy kostki dobrze siedzą.
pajak30 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 W dniu 9.04.2020 o 08:22, lewiatan1989 napisał: Za podświetlenie odpowiada licznik. Możesz ewentualnie dobrać się do niego i sprawdzić czy kostki dobrze siedzą. W liczniku kostki są ok
lewiatan1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 9 minut temu, pajak30 napisał: W liczniku kostki są ok To teraz pozostaje pinologia i kablologia... W audi za iluminację odpowiadają szaro-niebieskie kable więc one Ciebie będą interesować. Wyjmij włącznik świateł sprawdź czy konektory są ok. Ewentualnie na szaroniebieski przy włączniku świateł możesz podać 12v powinny zapalić się diody. Wtedy będziesz wiedział, czy padło sterowanie oświetleniem czy same diody lub coś w instalacji po drodze, ale to robisz na własną odpowiedzialność ewentualnie może ktoś inny to potwierdzi
pajak30 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 10.04.2020 o 15:12, lewiatan1989 napisał: To teraz pozostaje pinologia i kablologia... W audi za iluminację odpowiadają szaro-niebieskie kable więc one Ciebie będą interesować. Wyjmij włącznik świateł sprawdź czy konektory są ok. Ewentualnie na szaroniebieski przy włączniku świateł możesz podać 12v powinny zapalić się diody. Wtedy będziesz wiedział, czy padło sterowanie oświetleniem czy same diody lub coś w instalacji po drodze, ale to robisz na własną odpowiedzialność ewentualnie może ktoś inny to potwierdzi Kolego rozwiązałem problem wiązał się on z lampka w podsufitce coś w niej pykało wymieniłem dodam że zalozlem od b7 wróciłem do oryginał z b6 nie wiem czy to ma coś wspólnego ale pisze. Pozdrawiam podświetlenie całe wrocilo Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez pajak30 1
Rekomendowane odpowiedzi