Piotr34 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Witam, mam problem od kiedy zapaliła mi się kontrolka czerwona z AIRBAGu, dzień później żółta ESP, układu antypoślizgowego no i czerwona już układu hamulcowego. Po podłączeniu pod komputer wyszło: Elektronika silnika 18010 - zasilanie (30) nieciągły; 17931 - sygnał zderzenia z modułu sterowania poduszki noeodpowiedni sygnał, stały; Funkcje różne (System ulatwiający wsiadanie do samochodu - diagnostyka) 01366 - otwarty po otrzymaniu sygnału o zderzeniu, obwód przerwany, stały; 00956 - klucz 2 przekroczony zakres adaptacji, brak objawu, nieciągły; Funkcje rózne (Radio - diagnostyka) 00466 - Moduł kolumny kierownicy, brak komunikacji, stały. Czy auto było stłuczone, za mojej kadencji napewno nie, ale mam go dopiero od 5 miesięcy, a przy zakupie była mowa o jakiejś naprawie nadkola z przodu, więc "coś" było kiedyś napewno. Jakiś miesiąc temu miałem zamontowaną instalacje LPG (czy ma to coś wspólnego, wątpie ale może jednak). Jak to można tanio i dobrze naprawić? Pozdrawiam, Piotr.
Rekomendowane odpowiedzi