lewy Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 witam mam wrażenie że furka zbiera się słabiej wiec podjechałem na rolki efekt jest taki czy mi się wydaie czy turbo zasłabo daje proszę o waszą opinie i rade [br]Dopisany: 26 Marzec 2009, 19:01_________________________________________________prosze o jakie kolwiek uwagi i sugestie :embarrassed:bo program robiłem rok temu ale tamten wykres gdzies się mi zapodział a napewno było inaczej i niewiem gdzie szukać przyczyny
Rogalotti Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Nie sadze zeby turbo za słabo ładowało. Co prawda mało czytelny jest ten wykres ale liczby to chyba 169PS i około 370Nm ?. Przebieg gładki, moment płaski i moc w szerokim zakresie. To widac z wykresu, wiecej szczegółów to juz tylko diagnostyka VAG. Pozdrawiam.
Cineksik Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 dokładnie to PMAX=169 i NMAX=366 _________________________________________________ http://iv.pl/images/xplm2sk5oxd7tz45e44b.jpg
gregory Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Może się kolego po prostu przyzwyczaiłeś już do tej mocy Głodny na co czekasz..... Modź dalej
Rekomendowane odpowiedzi