Maciek1988B8 Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Mam do wymiany sprężarkę klimy który to jest symbol sprężarki ktoś mi podpowiedział ze jest on w książce serwisowej
zbychzz Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 nie jestem pewny czy jest to w ogóle w kodach wyposażenia opisane (moim zdaniem nie) ale ma tu link z dekoderem wyposażenia: Kody wyposażenia » Audi Klub Polska WWW.AUDIKLUB.ORG Audi Klub Polska. Dane techniczne, kody wyposażenia, kody silników, zestawienia, aktualności itp Sprężarke to do sprawdzenia raczej po vin i do aso lub samemu jak masz dostęp do etki.
MaTeo85 Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 8K0260805J w opisie jest kod T41 - ale to chodzi tylko że jest pod silnik 3.0
Maciek1988B8 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 Dzięki panowie za odpowiedz nie mam już pojęcia jak sobie z tym poradzic Wiem ze sprężarkę mam do wymiany a żeby ja wymieć to muszę przód ściągnąć... jak już go ściągnę to chciałbym odrazu ja wymienić
MaTeo85 Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 jak zatarta to jeszcze skraplacz do wymiany, nowy osuszacz, dysza dławiąca i płukanie układu bo inaczej będzie ta sama historia w szybkim czasie
Rekomendowane odpowiedzi