Tomek1793 Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 witam od jakiegoś czasu myślę nad montażem fmic do audi b7 bdb myślałem nad rozmiarem 550x180x55 który do mocy która chce osiągnąć w zupełności wystarczy może mógłby ktoś poradzić czy lepiej kupić cały zestaw, czy kupić sam Ic a orurowanie ogarnąć oddzielnie ? nie chce jakiejś rzeźby chce żeby to wyglądało schludnie, czekam na podpowiedzi pozdrawiam
krzysiekvtec Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Mogę wykonać 1300zl gotowe auto obie rury z nierdzewki silikon tylko na połączenie rur. Lubelskie. Być może będzie jeden zestaw na wysyłkę.
MichauKR Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 @krzysiekvtec coś chyba wysoko ten IC umieszczony? 1
bartez80 Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 Gotowe zestawy ,średnio pasują ,a i silikonów w nich ,od groma,a to są potencjalne miejsca , na nieszczelnosci . Kupuj odrazu ,230x 550x 65 ,bo zrobisz moc ,a zaraz będziesz chciał więcej ,rury zleć komuś na miejscu , niech ,ładnie na aucie wyspawa.
Rekomendowane odpowiedzi