Osqr Opublikowano 17 Maja 2020 Opublikowano 17 Maja 2020 Cześć, w swojej audi z USA miałem wydech 2x0, przerobiłem go na 2x2, wywalając przy tym środkowy (zostawiłem tą małą puszeczkę za nim, w stronę kata) + 2 końcowe przelotowe z Buzzera. W środku jest efekt "drone" między 2, a 3 obrotami, wydech fajnie mruczy na wolnych, ale po przyspieszeniu jest cichy, tak jakby zdławiony.. Jest znacznie cichszy niż się spodziewałem, że będzie. Co polecacie zrobić? Wyrzucić te końcowe i wrzucić rurę zamiast nich, czy może to wina tego, że mam ori kata i jest za cicho?
gagat3k Opublikowano 19 Maja 2020 Opublikowano 19 Maja 2020 zacząłeś od d*py strony w zasadzie. Pierwsze co się robi w 2.0tfsi to wstawiasz DP ze sportowym katem lub i bez, wywalasz pierwszy środkowy ( ta mała puszka za katem ) i już wtedy jest duża różnica. dalej mogłeś wrzucić ori od S4 i ew. wywalić drugi środkowy, który jest przelotowy.
pioneer1000 Opublikowano 9 Września 2020 Opublikowano 9 Września 2020 DP ze sportowych katem,do 2.0tfsi moze cos polecasz? nie musi być drogi:) najlepiej link z allegro ?
gagat3k Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 W dniu 9.09.2020 o 15:22, pioneer1000 napisał: DP ze sportowych katem,do 2.0tfsi moze cos polecasz? nie musi być drogi:) najlepiej link z allegro ? Ja mogę polecić tylko to czego sam używam/co sam mam, czyli BAQ exhaust, nie znam obecnych cen, ale swój ori można sprzedać za 800+ i wtedy cena nie jest taka duża:) jakby co mam też na zbyciu końcowe od s4
Rekomendowane odpowiedzi