thezetgieer Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Proszę o kolejną analizę logów. A4 b6 1.8 t bex seria + lpg Jutro oddaje do mechanika na serwis. Auto na wolnych obrotach po rozgrzaniu lekko faluje na obrotach ( z 800 rpm na 820-840 rpm) cyklicznie co kilkanaście sekund (zarówno pb jak i lpg) Auto niedawno po przeglądzie LPG Logi statyczne; 001, 003 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 002, 033 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 032 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Logi dynamiczne 003, 020 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 002, 033 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 115, 118 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Bardzo dziękuje za pomoc
przem8 Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 To są logi na gazie? Jeśli tak to do regulacji, bo jest kaszana.
thezetgieer Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Opublikowano 18 Maja 2020 13 minut temu, przem8 napisał: To są logi na gazie? Jeśli tak to do regulacji, bo jest kaszana. pb 98
przem8 Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Szukaj nieszczelności, ewentualnie podmień przepływkę. Z boscha w ogóle jest założona?
thezetgieer Opublikowano 18 Maja 2020 Autor Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) Raczej Bosch, jutro jeszcze sprawdzę. Auto jeszcze koło 3 tyś przy nodze w podłodze ma spadek mocy chwilowy na niecałą sekundę ale to chyba nie wyszło na alurat na tych logach. Próbowałem szukać nieszczelności i znalazłem na ezektorze (zmieniony niestety nie na ori )pożniej już wcale nie mogłem nabić ciśnienia lub coś źle robiłem. Edytowane 18 Maja 2020 przez thezetgieer
Rekomendowane odpowiedzi