Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Głośniki przód 13cm za max 200 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupilem na allegro pierscienie do mocowania glosnikow, gdyz zamierzam zmienic oryginalne glosniki nokia na inne 130mm. Problem w tym, ze nie mam pojecia jakie glosniki do 200zl beda w audiku dobrze graly. Kolejny problem to dylemat czy kupic glosniki dwudrozne czy bez wbudowanych tweeterow. Poki co, po przeszukaniu allegro i przeczytaniu kilku opinii goruja HERTZ`e.

Czy, ktorys z tych modeli bedzie wart zakupu?

http://allegro.pl/item586703725_hertz_dcx_130_faktura_sklep.html

http://allegro.pl/item586703732_hertz_ev_130_faktura_sklep_kurier_gratis.html

Jesli tak, to ktory i dlaczego? Brac dwudrozne czy nie? Moze jakies inne firmy? Cena jak wspomnialem max 200zl, jesli beda w granicy 150zl, bedzie jeszcze lepiej. Prosze nie pisac postow typu "zrob sobie pierscienie mdf na 165mm" jakich naczytalem sie w innych tematach na forum, bo mnie cos takiego nie interesuje. Ma byc 130mm. Z gory dzieki za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego miałem podobny dylemat i postawiłem na Magnata http://www.ceneo.pl/143612

W mojej drugiej Audi 80 mam Magnaciki i bardzo ładnie grają jak dla mnie

A czego oczekujesz od głośników basu czy czegoś innego??

Opublikowano
  • Autor

Oczekuje przede wszystkim, zeby graly czysto. jesli chodzi o bas, to mam subwoofer oryginalny w bagazniku (system BOSE), ale nie zaszkodzi, gdy glosniki mu pomoga. Caly zakres czestotliwosci, ktory glosniki odbieraja ma byc wyrazny. W tanszych glosnikach jest czesto problem, bo zanikaja wysokie lub srednie tony. Jakos sceptycznie jestem nastawiony do Magnata. Kojarzy mi sie to z autami łupiacymi pod swiatlami, a nie o taki efekt mi chodzi. Czytalem Twoj temat i patrzylem na te magnaty, ale nie sadze, ze beda one lepsze od Hertzow.

Opublikowano

Hertze z tego co słyszałem z plotek to za dobrze nie grają.

Być może ja oczekuje czego innego od sprzętu audio bo myślę bardziej o lepszym basie

Opublikowano
  • Autor

Do basu, napisalem wyzej - mam subwoofer. Glosniki w drzwiach maja grac czysto i glosno. Plotki mnie nie interesuja ;)

Opublikowano
  • Autor

Nikt z pytanych przeze mnie znajomych nie mial do czynienia z tymi glosnikami i u mnie w miescie nie ma mozliwosci ich zakupu, wiec niebardzo chce sie pchac w ta marke, bo kupujac na allegro w przypadku gdy mi sie nie spodobaja ciezko bedzie ze zwrotem.

Opublikowano

polecam firme JBL

Opublikowano
  • Autor

polecam firme JBL

Jakis argument?

Mialem do czynienia z kilkoma modelami i szczerze mowiac nie zachwycaja mnie, a kosztuje o polowe wiecej od podobnych jakosciowo konkurentow.

• 2 miesiące temu...