sureas Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Witam jeżeli wybrałem zły dział z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.Mam do was pytanie czy ktoś orientuje się jak jest z obudową kompa w audi a4b6 czy jest taka sama w europie jak i w usa?Bo niestety moja jest już potrzaskana i przepuszcza wodę.I czy lepiej kupić jakiś nowy zamiennik czy używkę ori ?Pozdrawiam. Edytowane 26 Maja 2020 przez sureas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Te same. Możesz kupić używkę pamiętaj że jak będziesz osadzać nową to dobrze użyć czegoś w stylu żywej gumy między budę a obudowę. Zawsze to lepsze zabezpieczenie przed ewentualną wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 jakbyś szukał obudowy, odezwij się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sureas Opublikowano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Daj jakiś kontakt do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sureas Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Panowie a jak to jest z obudowa od Anglika ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 15 godzin temu, sureas napisał: Panowie a jak to jest z obudowa od Anglika ?? nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi