Padzik Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 witam proszę o analize logów błąd jaki mi wyskakuje to za bogata mieszanka czy przepływka niedomaga czy szukac gdzie indziej z góry dzięki Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
przem8 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Na jakim paliwie logi? Jeśli na benie to wrzuć na lpg statyczne i dynamiczne, bo pewnie tam jest problem. Poza tym przesadzony program i turbo nie daje rady dmuchać górą.
Padzik Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Opublikowano 27 Maja 2020 logi statyczne na gazie dynamicznych dzis nie bedę mógł zrobić Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
przem8 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Wystarczy tylko 2+33. Już po statycznym widać, że lubi mieć na bogato na jałowym na gazie. Daj jeszcze kod błędu.
Padzik Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Opublikowano 27 Maja 2020 17535 kod błedu lampka mil zapala sie bardzo rzadko ale ecu zaraz obcina doładowanie i to mnie wku.. stawiałem na przepływke
Rekomendowane odpowiedzi