Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Poziom płynu wspomagania po całej nocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie.

mam takie pytanie odnośnie płynu wspomagania. dzisiaj po całej nocy sprawdziłem poziom i jest w połowie między max a min. normalnie podczas pracy, zgaszeniu rozgrzanego silnika i odczekaniu kilku minut poziom jest na max. czy to jest normalne? ten płyn zwiększ swoją objętość podczas pracy? który wynik jest miarodajny? po całej nocy czy po odczekaniu kilku minut?

Opublikowano

Spokojnie kolego wszystko masz w najlepszym stanie :good: płyn od wspomagania zwiększa swą objętość pod wpływem temperatury,dlatego jego stan się zwiększa.Także możesz spać spokojnie :wink4::hi: Oba wyniki są idealne :hi:

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie kolego wszystko masz w najlepszym stanie :good: płyn od wspomagania zwiększa swą objętość pod wpływem temperatury,dlatego jego stan się zwiększa.Także możesz spać spokojnie :wink4::hi: Oba wyniki są idealne :hi:

dziękuję bardzo za odpowiedz :hi:

• 1 rok później...
Opublikowano

Hej,

mam pytanie z tej samej beczki tyle, że głównie chodzi mi o to czy istnieją jakies powazniejsze konsekwencje gdy płynu będzie za duzo?

I jeszcze jedno pytanko, jak najlepiej sprawdzać, na zimnym czy ciepłym silniku i jak uplasować poziom, w pozycji Max czy posredniej miedzy min a max ???[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 23:13_________________________________________________Chodzi mi o B5,ale sądzę iż większej róznicy nie ma.