Venoneq971 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Witam, Już prawie rok jeżdzę B6 i coś tam się powoli zmienia, więc postanowiłem podzielić się moim projektem i założyc tutaj temat Po krótce: 2002r, wersja skandynawska 1.8t avj 150hp FWD Ciekawy i rzadki kolor lz3k Uboga wersja z paskudnym jasnym wnętrzem - pakiet światła (Nogi, klamki, ambiente itp itp) -radio 2din - tempomat, full fis - nagłośnienie bose Auto po kupnie Trzeba było trochę go doprowadzić do fabrycznego stanu m,in napinacz, trochę problemów z elektryką, oraz jakiś domorosły tuner próbował sam napisać program, i konieczne było wgranie fabrycznej mapy. Po wszystkim nadszedł czas na jakieś mody DP i filtr grzybkowy Potem przyszedł czas na felgi i gwint W tym tygodniu odebrałem graty es lajnowe od lakiernika i wstępne spasowanie a przy okazji jak zdjęty zderzak to fmic można wrzucić Myślę, że jak poskładam to wszystko do kupy to ładnie się będzie prezentowało w tym kolorze, w następnym tygodniu wrzucę zdjęcia już całości, mam nadzieję, że się uda Edytowane 3 Lipca 2020 przez Venoneq971
kazzi Opublikowano 26 Czerwca 2020 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Panie, popraw Pan zdjęcia bo nic się nie ładuje :-(
Venoneq971 Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 W dniu 26.06.2020 o 11:19, kazzi napisał: Panie, popraw Pan zdjęcia bo nic się nie ładuje :-( Poprawione
staniek Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zdaje mi się, czy wczoraj kleił się spoiler klapy?
Venoneq971 Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 2 godziny temu, staniek napisał: Zdaje mi się, czy wczoraj kleił się spoiler klapy? Dokładnie
Venoneq971 Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Opublikowano 15 Lipca 2020 Poskładane do kupy.. myślę że nie wyszło źle Teraz czas na wydech 1
Rekomendowane odpowiedzi