piotr.s Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 31 minut temu, Muskel1 napisał(a): Może ktoś Ci nagrzebał w kodowaniach. Wrzuć pełny auto-scan. Kurcze, przed chwilą jechałem i wjeżdżając do miejscowości wydaje mi się że znacznie szerzej zaczęły świecić światła. I teraz zastanawiam się czy ja dobrze myślę. Miałem poprzednio passata b7 z bixenonem skrętnym i tam fajnie było widoczne śledzenie świateł za skrętem kierownicy. Teraz tego nie ma i myślałem że nie ma doświetlania, a może jest tylko ja tego nie zauważam. Jak to sprawdzić, czy to doświetlanie powinno być podobnie odczuwalne jak przy bixenonie skrętnym?
Muskel1 Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 Światła te aktywują się automatycznie gdy zwolnisz i dojeżdżasz np. do skrzyżowania lub po aktywowaniu przełącznika kierunkowskazów. Najlepiej widać w totalnej ciemni. Przed autem strumień światła nagle znacznie się poszerza, tak jak zauważyłeś.
piotr.s Opublikowano 7 Listopada 2023 Opublikowano 7 Listopada 2023 43 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Światła te aktywują się automatycznie gdy zwolnisz i dojeżdżasz np. do skrzyżowania lub po aktywowaniu przełącznika kierunkowskazów. Najlepiej widać w totalnej ciemni. Przed autem strumień światła nagle znacznie się poszerza, tak jak zauważyłeś. Czy poza terenem zabudowanym na większych zakrętach to też działa, czy nie, bo tego nie zauważyłem .
bajerek Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego W dniu 18.01.2021 o 19:38, Muskel1 napisał(a): Nie ma sprawy, jak będziesz miał jakieś pytania to wiesz gdzie mnie szukać witam dolacze sie do tematu moja q5 terz by chciala doswietlanie zakretow 2017 mam xenon mozna cos poradzic w temacie
Muskel1 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Musisz zakodować tak jak tuataj już podane. Dla Q5 jest to same kodowanie😉
bajerek Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego 17 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musisz zakodować tak jak tuataj już podane. Dla Q5 jest to same kodowanie😉 Muskel jestes wielki dziala swieci jak ta lala dziekuje
kiwip Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Ja mam inny problem. Po wymianie modułu 09 przestały działać halogeny jako swiatło i doświetlanie ( przedtem miałem zakodowane doświetlanie zakrętów ). Chciałbym uruchomić je jako halogeny.
kiwip Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Tak robił ten co ściągał ochronę i zauwazylem, że przestało działać.
kiwip Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca (edytowane) Jakieś pomysły? Scan audi 31.07.24.txt Edytowane 7 Sierpnia przez kiwip
kiwip Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Kolego Muskel1 mogę poprosić Cię o pomoc dlaczego te halogeny nie świecą.
Muskel1 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Sterownik 09 Byte 33 aktywuj Bit 4 Po zmianie odczekanie uśpienie sterowników i sprawdzanie czy działa.
JROMAN Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Witam przeczytałem post i w mojej Q5 FY80z 2017 nie ma takich możliwych opcji do włączenia w sterowniku 9
Muskel1 Opublikowano 25 Października Opublikowano 25 Października Bo masz klona, dlatego zamiast opisu masz TNF. Poza tym da sie zmienić pomimo tego.
JROMAN Opublikowano 28 Października Opublikowano 28 Października Witam, jeśli się da z moim oprogramowaniem to podpowiesz jak?
Rekomendowane odpowiedzi