Opublikowano 12 Kwietnia 201016 l ja i byliśmy chorzy , ja z układem pokarmowym ona z paliwowym także do nastepnego
Opublikowano 12 Kwietnia 201016 l Autor A jak Paweł daszki podłączyłeś? Ja swoje już zamontowałem jutro planuje zegary zrezać w końcu
Opublikowano 12 Kwietnia 201016 l na drugi dzień jak je od ciebie dostałem to siedziały tam gdzie ich miejsce , no zegarom to chętnie się przyjrzę
Opublikowano 13 Kwietnia 201016 l a ja nie zwrocilem uwagi, ze wyedytowales pierwszego posta Grzeska mijalem po kosciele...
Opublikowano 13 Kwietnia 201016 l Czy to ważne gdzie kto mnie widział? Harry w domu jestes? gdzie nie ważne, ważne z kim :evil:
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l brywieczor Harry szkoda, ze nie dales cynka na tel. dopiero kompa odpalilem.....
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l spokojnie. pykniemy za tydzień akurat haryk kabelek kupi to sobie zgra odenie co trzeba :gwizdanie:
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l Niech bedzie, Tobie też się tak nie chce jutro iść do pracy jak i mi??? jak sobie pomyślę to....
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l ja zaczalem urlop w piatek, do 4 maja mam oficjalnie wolne co z tego jak j**ane samoloty nie lataja i jutro przed 8 jestem w pracy jeszcze nie wiem czy wiesz, wracajac z Okęcia volvo zaparkowalo mi w baganizku i mam blotnik do wymiany, w volvo atrapa, blotnik, maska, lapma, dwie listwy, zderzak, czyli caly przod jutro pier**le samochod i wsiadam na motor jade do pracy motorem masakra na maxa