Marrekk Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, jak w temacie, przy długim kreceniu i trzymaniu gazu w podłodze na biegu auto ledwo odpali przyczym pracuje bardzo ciężko i głośno, gdy tylko zejdę mu z obrotów to gasnie, zauważyłem wtedy że czujnik lambda jest strasznie gorący a dziwne bo auto nie ruszane od ponad tygodnia i to były pierwsze proby odpalenia. Dołączam filmik jak mniej więcej to wygląda. P0418 Raw code: 0418 ECU: OBD-II Status: Oczekująca OBDII: Secondary air injection (AIR) pump relay A - circuit malfunction Audi: Secondary Air Injection (AIR) Pump Relay Control Circuit Bank 1 ============2============== P0010 Raw code: 0010 ECU: OBD-II Status: Oczekująca OBDII: Camshaft position (CMP) actuator, intake/left/front, bank 1 - circuit malfunction Z góry dziękuję za wszelką pomoc! received_600938054128250.mp4 Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez Marrekk
Pieterb Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 A próbowałeś sobie to chociaż przetłumaczyć? Bo jak byś to zrobił to byś pewnie doszedł dlaczego tak się dzieje
Marrekk Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2020 7 minut temu, Pieterb napisał: A próbowałeś sobie to chociaż przetłumaczyć? Bo jak byś to zrobił to byś pewnie doszedł dlaczego tak się dzieje t Trochę Cie zaskoczę ale kilkukrotnie już to robiłem i nie wiem gdzie jeszcze szukać przyczyny
Rekomendowane odpowiedzi